TARSUS YENİ ESNAF KEFALET KOOPERATİFİ EK HİZMET BÖLÜMÜ AÇILDI


Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi, her dönem artış gösteren kredi limitinin yanı sıra fiziki olarak da büyümeye devam ediyor. Kooperatifin Reşadiye Mahallesi Ali Menteşoğlu Caddesi Eyüboğlu İşhanı kat 2’de bulunan mevcut hizmet binası yanında bulunan daire satın alındı. Modern bir şekilde dizayn edilen ve esnaflara yakışır hale getirilen yeni daire ana hizmet ofisine dahil edilerek, hizmete açıldı.
 
Yeni bölümün açılışı dolayısıyla Tarsus Yeni Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Bektaş Aslan; Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Bölge Birlik Başkanı Muhammet Yalçın, MESOB Başkanı Talat Dinçer, bölge ve Tarsus’ta faaliyette bulunan kooperatif ve esnaf odalarının başkan ve yöneticilerinin katılımıyla kurdele kesim töreni ve kahvaltı programı düzenledi.
 
Misafirleriyle tek tek ilgilenen Başkan Bektaş Aslan, “Bugün benim için çok anlamlı ve mutlu bir gün. Yeni hizmet bölümümüzü, esnaflarımıza yakışır hale getirip hizmete açmanın yanı sıra siz değerli dostlarımızı burada ağırlamak, gerçekten büyük mutluluk yaşamamızı sağladı. Hepinize katılımızdan dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder