TARSUS İDMANYURDU : 0 TUZLASPOR: 3



https://www.tarsus724.com/- Tarsus İdmanyurdu  aldığı kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Özcan Kızıltan ile yollarını  ayırdı. Yeni teknik direktör   Bayram Toysal ile  kendi sahasında  Tuzlaspor’u konuk eden Tarsus idmanyurdu  sahadan yine boynu bükük ayrıldı.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta  mücadele  eden Tarsus İdmanyurdu yeni hocası  Bayram Toysal ile çıktığı ilk maçta Tuzlaspor A.Ş.’ye  kendi sahasında 3-0 mağlup oldu.
Maça hızlı başlayan konuk  Tuzlaspor’dan Murat Yılmaz, ceza sahası içinde uygun pozisyonda bulunan Mehmet Özdıraz maçın 3. Dakikasında topu ağlara göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca  ilk yarı  bu sonuçla sona erdi.
Tuzla, karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başladı. Konuk ekip 46 ve 49. dakikada Muhammed Akarslan’la iki net fırsatı değerlendiremedi.

 52. dakikada gelişen Tarsus atağında ise sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada kale önünde topa yükselip kafa vuran Emir Can Sayar’ın vuruşu az farkla oyun dışına çıktı.
 65. dakikada Tuzlaspor Sadık Baş  ile ikinci golü buldu. 0-2. Tarsus İdmanyurdu’nun hiçbir varlık gösteremediği maçta Tuzlaspor, 68. dakikada bir gol daha buldu. Mehmet Özdıraz’ın pasında Tarsus kalecisi Barış Türkmen ile karşı karşıya kalan Murat Yılmaz, topu ağlara bırakarak farkı üçe çıkardı… 3-0
 Maçın kalan bölümünde başka gol olmayınca karşılaşma Tuzlaspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder