TARİHİ TİCARET MERKEZİ 1. ETAP AÇILIYOR


Tarsus Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Tarihi Ticaret Merkezi Çevre Düzenleme ve Sağlıklaştırma Projesi’nin ilk etabı için 2 Mart Cumartesi günü saat: 13.30’da açılış töreni düzenlenecek.
Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’un tarihsel dokusuna uygun projeler geliştirmeye gayret ettiklerinin altını çizdi.

Başkan Can, “Tarihi Ticaret Merkezi projemizin ilk etabını tamamladık. Proje Şehitkerim Mahallesi, eski belediye binası, Ulu Cami, Kırkkaşık Bedesteni ve Yeni Hamam civarını kapsıyor. Projenin birinci etabında 17 adada 128 işyeri yer alıyordu. Bu projemiz etap etap devam edecek. İkinci etapta ise 87 işyeri yer alıyor. İnşallah bu çalışmaların sonunda Turistik açıdan daha güzel bir bölge olacak. Bu tarz projelerde şehrimizin tarihsel dokusuna uygun hareket etmeye gayret ediyoruz.

 2 Mart Cumartesi 2019 tarihinde saat 13,30’da Kızılmurat mahallesi, kaymakamlık karşısında düzenleyeceğimiz, Tarihi Ticaret Merkezi 1. Etap açılış töreninde tüm hemşerilerimizi bu güzel günümüzde bizimle birlikte olmaya davet ediyorum” ifadesini kullandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder