MİTHATPAŞA CAMİ VE TAZİYE EVİ TEMELİ ATILDI


Tarsus Mithatpaşa mahallesinde yapılacak olan Mithatpaşa Camii ve Taziye evinin  temeli  büyük bir katılım ve  dualarla atıldı.
Temel atma  törenine Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı MHP Mersin Büyükşehir Belediye başkan Adayı  Hamit Tuna, Tarsus Beledie Başkanı Şevket Can, MHP ve Ak Parti  ilçe başkanları, meclis üyeleri , kadın ve gençlik kolları ile çeşitli  STK temsilcileri ve  vatandaşlar katıldı.
Mahalle muhtarı  Muhittin Borlukan’ın  cami ve taziye evinin  gerçekleşmesini  sağlayan Tarsus Belediye  Başkanı Şevket Can’a  bu hayırlı hizmetin temelini  atmaları nedeniyle  teşekkür etti.
Tarsus  Belediye başkanı Çevket Can’da  yaptığı  konuşmada  yaptıkları  hizmetleri  ve yeni dönemde  yapacakları hizmetleri  anlatarak şunları söyledi:  ‘’Biz hizmetlerimizi  hiçbir vatandaşımızı  ayrı görmeden  eşit bir  şekilde  götürmeye  gayret ettik. Bizim  projelerimizi  küçültmeye  çalışıyorlar. Yapılan hizmetleri görmeyen, bu şehrin  mahallerini  dahi bilmeyenlere  Tarsus teslim edilmez.  Bol  keseden kimse atmasın  hemşerilerimizi yanıltmasın.  Cumhur ittifakının karşısında kimse  duramaz.  Bu güç birliği ile Tarsus  yeni dönemde de hizmete doyacak’’ şeklinde konuştu.

Mersin Toroslar Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, “Tarsus gelecekle ilgili hakikaten çok şanslı bir kent. Projeler harekete geçtiği anda Tarsus’un önünü hiç kimse kesemez. Bizde inşallah 31 Mart’tan sonra göreve geldiğimizde Şevket Başkanın söyledikleri bizim taahhüdümüz oluyor. Siz talep edecek, Şevket Başkan bize iletecek, bizde hayata geçireceğiz inşallah. Yeni dönemde Mersin’e ve Tarsus’a çok güzel hizmetler yapacağız. Camii ve Taziye evi Mithat Paşa mahallemize hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Camilerin birlik ve beraberliğin en önemli merkezi olduğunu söyleyen Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, yapılan hizmet için Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür etti.
Tarsus Kaymakamı Yüksel Ünal, “Sizler istediğiniz için bu projeler gerçekleştiriliyor. Sizler istiyorsunuz Allah’ta veriyor. Bizim bozuşmamızı isteyen o kadar çok düşmanımız var ki. Ortak değerlerimize sahip çıkmak zorundayız. Cami ve Taziye evimizin temelini atıyoruz. Allah açmayı da nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.
Program kurban kesimi ve yapılan duaların ardından Beton mikseributonuna basılmasıyla temel atma töreni son buldu.

Programın ardından Başkan Can Mahalle çocuklarına hediyeler verdi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder