BAŞKAN CAN ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkanı Adayı Şevket Can 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak Tarsus Kamyoncular Kooperatifini ziyaret eden Başkan Can şoförlerle biraraya geldi.

Kamyoncular Kooperatifinde yapılan toplantıda İlk konuşmayı yapan S.S. 88 Nolu Tarsus Kamyoncular, Tankerciler ve Tırcılar Kooperatif Başkanı Feridun Ergül, Belediye Başkanı Şevket Can’a kendilerine yaptığı bütün hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve her zaman yanında olduklarını söyledi.

Başkan Ergül, ‘’İnşallah çıkmış olduğunuz bu yolda Allah yar ve yardımcınız olsun. Bizde Tarsus Kamyoncular Kooperatifi olarak bugüne kadar birlikte çalışmışmış olduğumuz. 5 yıldır da birlikte çalışıyoruz sayın başkanımla belediye meclisinde inşallah her şey onların gönüllerine göre olur. Sağ olsunlar bugüne kadar kooperatifimize de asfaltımızı da, parke taşımızı da geçmişte sayın belediye başkanımız yaptı. Bugün tozdan toprak tan kurtulduysak. Başkanımız seçildiği gün ilk yaptığı hizmet Tarsus Kamyoncular Kooperatifineydi. Bunun yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürlerimizi sunduk ama bugün tekrar huzurunuzda bir seçim öncesi yapılan şeyler ayrana katılan su açığa gitmez hesabıyla biz her zaman bize verilen hizmetin arkasında durmuşuzdur. Bize kim yakınsa biz ona yakın durmuşuzdur. Dolayısıyla başkanımız bu konularda amblemlerinde ve afişlerinde de olduğu gibi belediyecilik bizim işimiz diyor. Eğer belediyeci olarak bir iş yapılması gerekiyorsa başkanımız zaten bugüne kadar bizim kooperatifimize gereken hizmeti göstermiştir’’ şeklinde konuştu.
Yerel olarak hizmette sıkıntılarının olmadığını dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, 2019 yerel seçimlerinde Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkanı Adayı Şevket Can için destek istedi.

Başkan Bodur, Bizim kalbimizde, gönlümüzde, yüreğimizde herkese, herkesime yer var. Amacımız, hedefimiz 81 Milyon, 81 Milyon insanımızın huzuru, geleceği ve güvenliğidir. Tüm hemşehrilerimizi bağrımıza, göğsümüze basıyoruz. Geleceğin teminatıyız. Türkiye’nin sigortasıyız. Gençliğin ikbali ve geleceğiyiz. Bu manada bize sahip çıkmanızı temenni ediyorum, niyaz ediyorum. Yerel manada belediye başkanımıza verdiğiniz her oy Türkiye’nin diz çökmesinden medet umanlara bize demokrasi dersi vermeye çalışanlara anlamlı bir mesaj olacak değerli kardeşlerim. Seçim ve sonuçları vatanımız, milletimiz, memleketimiz, birliğimiz, dirliğimiz ve huzurumuz için hayırlı olsun diyorum.

2014 yılının Milat olduğunu ve Büyükşehir yasasıyla gelen sıkıntılara değinen Başkan Can, bütün bunlara rağmen 61 açılış yaptıklarını ve olumsuzlukları vatandaşa hissettirmediklerinin altını çizdi.
Başkan Can, “Sizler yolların kralısınız. Direksiyon sizlerin ekmek kapınız ve alınteriniz. Çoluğunuzun çocuğunuzun rızık kapısı. Nasıl direksiyon sizin işiniz ise belediyecilikte benim işim. Tarsus’ta 45 mahallede 129 köyümüzde ayak izimiz ve imzamız vardır. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz. Biz hizmette yarışmaya hazırız. Niyet hizmetse karşımızda kimse konuşamaz. İşimiz mesleğimiz belediyecilik. Çıraklığını yapmadığınız bir işin ustalığını yapamazsınız. Bu işin çıraklığından geliyorum. 22 yıllık Tarsus’a emeğim var hizmetimiz var. Bizim en güzel yanımız ayrım yapmadan hizmet etmemizdir. Dini, dili, ırkı, memleketi, partisi ne olursa olsun Rabbimin rızasını kazanmak için hizmet ettik. Hiç kimseyi ikinci sınıf vatandaş olarak görmedik. Allah’a çok şükür her gittiğimiz yerde coşkuyla karşılanıyoruz. Çünkü herkes bizi biliyor ve inanıyor. Bizim niyetimiz birliğimizin ve kardeşliğimizin devam etmesidir. Çünkü bizim başka vatanımız yok. Örneğin Suriyelilerin gidebilecekleri, sığınacakları Türkiye’si vardı. Bizi kabul edecek bir ülke yok. Bizim de asla vatanımızdan gitmeye niyetimiz yok. 

Ülkemizde Kobani olayları yaşandı, Gezi olayları yaşandı, ülkemizde ihtilaller, muhtıralar oldu. İçten ve dıştan bizi bölmeye çalışanlar hiç durmadı. Ama en acısı 15 Temmuz kara gecesiydi. Bizlerin vergisiyle alınan silahlar ve uçaklar namlularını bizlere çevirdi, bombalarını bizlere attı. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla sokaklara çıkan aziz Türk milleti sayesinde bu darbe önlendi. Eğer önlenmeseydi Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Devlet Bey gökyüzünü göremezdi. Bizlerde aynı durumda olurduk. Bizi vatan haini sayarlardı. Bu açıdan bakıldığında 15 Temmuz Milattır. Cumhur İttifakının temelleri 15 Temmuzda atılmıştır. Vatanımız olmazsa namusumuz olmaz, vatanımız olmazsa bizler olmayız, değerlerimiz olmaz. Bu değerleri korumanın yolu birlik ve beraberlikten geçer. Allah birlik beraberliğimizi bozdurmasın. Dünden daha çok birbirimize sarılmak zorundayız. İçerde ve dışarıda bu kadar hain var iken diri durmamız, bir arada durmamız çok önemlidir. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Cumhur İttifakı olarak 31 Marta kadar durmadan dinlenmeden çalışacağız ve bu işi başaracağız” dedi.

Yeni dönemde iktidarın gücüyle bölgedeki projelerin tamamını gerçekleştireceklerini belirten Mersin Milletvekili Baki Şimşek, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

Milletvekili Şimşek, ‘’ Daha önceki gelişlerimizde başkanımız taleplerini iletti, belediye başkanım da söz verdiklerini yaptı. Onurla söylüyorum bugüne kadar yapamayacağı hiçbir şeye söz vermez. Bir şeyi de söz vermişse mutlaka yapar Şevket Can. Biz bu ülkede 80 milyon insanın bir tanesinden bile vazgeçmeyiz, bir metrekare toprağımızdan da vazgeçmeyiz. Biz Türkiye’de Kürdistan diye bir bölgeyi kabul etmiyoruz. Birliğin, beraberliğin, kardeşliğin adresi biziz. Kimse havadan gazel okumasın, hizmette sıkıntı yok. Tarsus’un mersinin her yerinde alnımız dik geziyoruz, gezmeye de devam edeceğiz. Milliyetçi hareket partisi bu ülkenin geleceği adına siyaset yapıyor. İttifak yapmıyoruz deyip dolanmıyoruz. Açık ve aleni olarak AKP ile ittifak yapıyoruz ve cumhur ittifakının sonuna kadar da arkasında duruyoruz. Uzun yılardır belediyeyi yöneten MHP belediyesi iktidarın da gücüyle bu bölgedeki projelerin tamamı gerçekleşecek. 

Bu sizlere iş ve aş olarak yansıyacak. Yerel yönetim, büyükşehir ve hükümet aynı noktada olacak. 31 Mart’ta sandığa gidip Tarsus’un Mersinin birlik beraberliğine kardeşliğine sahip çıkmaya davet ediyorum. Burada kullandığınız mührün sesi Kandilden duyulacak. Oradaki teröristlerin huzuru bozulacak. Onun için oyumuza sahip çıkalım’’ ifadesini kullandı.     

0 Yorumlar

Yorum Gönder