104 YAŞINDAKİ TARSUSLU İSMAİL DEDE KÜLLİYEYE DAVET EDİLDİ


Ülkemizde 2019 yılının yaşlı yılı ilan edilmesi münasebeti ile 19-21 Şubat tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenecek olan yaşlılar şürasına Tarsus’un Girne mahallesinde ikamet etmekte olan 1915 doğumlu İsmail  Baran  davet edildi.
        19 Şubat 2019 tarihinde Cumhurbaşkanlığı makamı ile Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca düzenlenecek olan şüraya katılım öncesinde İsmail Baran‘ı  kaymakamımız Yüksel Ünal makamında kabul etti.
104 yaşında emekli imam olan İsmail Baran 42 yıldır aynı evde eşi,oğlu,gelini ve torunları ile birlikte yaşamını devam ettirdiğini, Cumhurbaşkanlığı tarafından Külliyeye çağırılmanın heyecanını yaşadığını, Cumhurbaşkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan’ı görecek olmasından dolayı mutluluğunu ve hayallerinin gerçek olduğu bilgisini Tarsus KaymakamıYüksel Ünal ziyaret sırasında paylaştı.
        Kaymakam Yüksel Ünal ise 19 Şubat tarihinde  şüraya katılmak için oğlu ve torunu ile yola çıkacak  ve iki gece Cumhurbaşkanının konuğu olarak Ankara’da konaklayacak  olan   Tarsuslu  İsmail Dede’ye  ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek hayırlı yolculuklar ve uzun ömürler diledi.

Ziyaret bitiminde Kaymakam Yüksel Ünal İsmail Dede ile  hatıra fotoğrafı çektirdi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder