TARSUS TİCARET BORSASI 2019 YILININ İLK MECLİS TOPLANTISINI YAPTI


Tarsus Ticaret Borsası 2019 yılının ilk meclis toplantısını yaptı.  TB Meclis Başkanı Ekincioğlu, Ülke ve Tarsus ekonomisine büyük katkı sağlayacağına İnandıkları projelerle bu yılı da çok iyi değerlendireceğimize inanıyorum dedi.
Toplantı, Borsası'nın 2018 yılında yürüttüğü, faaliyetlere ilişkin değerlendirmelerin görüşülmesi ile başladı.
Borsa Meclis Toplantısında 2018 Yılı Faaliyet Raporunu açıklayan Başkan Murat Kaya, " 2018 yılında sloganımız "Başarı birlikte kazanılır" olmuştu. Kazanımlarımızı 2019 yılında " Tarsus İçin Çalışıyor, Türkiye İçin Üretiyoruz" sloganımızla devam ettireceğiz.
Başkan Murat Kaya, "Tarsus ekonomisinin büyümesinde tarım, önemli bir güce sahip. Tarsus Ticaret Borsası 2018 yılında hazırladığı, ortak olduğu projeler, gerçekleştirdiği yatırımlarla kentin ekonomisinin ve ticaretinin güçlenmesine önemli katkılar sundu. "

Oldukça hareketli bir yılı geride bıraktıklarını ifade ederek"Borsa olarak kentin tarım ticaretinin gelişmesine dair yatırımlarımız,  2019 yılında da devam edecek." dedi.
Tarsus Ticaret Borsası olarak, hedeflerinin yeni vizyon anlayışı ile devam edeceğini ifade eden Başkan Murat Kaya , " Tarsus'un tarımsal ticarette merkez, tarımda ülkenin moderni ve modeli, tarıma dayalı sanayide yatırım cenneti olmasına, sadece Türkiye değil, dünya ölçeğinde işaret edilen bir CAZİBE  ve Marka Kent olmasına katkı sağlamak hedefimizdir.

Bu noktada, 2018 Yılı Faaliyet Raporumuzda da yer alan ÖNERİ VE TEDBİRLER başlığında değindiğimiz "Bölgemizde kalkınmanın katalizörlerinden biri olan ihracat açısından yararlanılacak kaynakları ortaya çıkarmak, bölgesel tarımsal ihracat oranlarının artırılarak ekonomik bir odak haline gelmeyi planlamalıyız." konusuna gerekli önemin verilmesini temenni eder," Tarsus İçin Çalışıyor, Türkiye İçin Üretiyoruz" 2019 yılındaki sloganımızla 3. çeyrek stratejik planımızın hayırlı olmasını diler, 2018 Faaliyet Raporumuzun bilgisini sunarım." dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder