POTADA MERSİN ŞAMPİYONU TARSUS SEV ORTAOKULU


Tarsus SEV Ortaokulu Yıldız Erkek Basketbol Takımı,Gençlik ve Spor Bakanlığıtarafından düzenlenen Basketbol Yıldız Erkekler Şampiyonası’nı namağlup tamamlayıp, Mersin şampiyonu oldu. Tarsus SEV Ortaokulu Yıldız Erkek Basketbol Takımı, elde ettiği bu başarı ile Türkiye çeyrek finallerine katılmaya hak kazandı.

Yalnızca akademik başarıya odaklı olmayıp aynı zamanda spor, sanat ve sosyal sorumluluk alanlarında da tam donanımlı bireyler yetiştirmeyi hedefleyen Tarsus SEV Ortaokulu başarıdan başarıya koşuyor. Özel Tarsus SEV Ortaokulu Yıldız Erkek Basketbol Takımı’nın başarılı sporcu öğrencileri, potada Mersin şampiyonu oldu.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Tarsus SEV Ortaokulu Yıldız Erkek Basketbol Takımı; Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Basketbol Yıldız Erkekler Şampiyonası’nı namağlup tamamlamayı başardı. Tarsus SEV’in takımı, Tarsus ilçe birinciliği sonrasında il müsabakalarına katıldı ve tüm maçlarda galip gelerek Mersin şampiyonu oldu. Tarsus SEV Ortaokulu Yıldız Erkek Basketbol Takımı, elde ettiği bu başarı ile Türkiye çeyrek finallerine katılmaya hak kazandı.



0 Yorumlar

Yorum Gönder