CUMHUR İTTİFAKI ADAYI ŞEVKET CAN’A KIRSAL MAHALLELERDEN TAM DESTEK


Tarsus Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Tarsus Belediye Başkan Adayı Şevket Can’a kırsal mahallelerden tam destek geldi.
Çalışmaları kapsamında hafta sonu, Çamalan-Ayvalı, Ardıçlı, İnköyü, Olukkoyağı-Efeler, Boğazpınarı, Kurtçukuru, Sandal, Kaburgediği, Ereze-Çiftlik mahallelerini ziyaret eden Başkan Can, Cumhur İttifakı adayı olduğunu söyledi.

Başkan Can’a gezilerinde Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Emre Bircan, TÜRKAV Başkanı Öden Sarı, Kadın Kolları Başkanı Fethiye Rüzgar ve partililer konvoylarla eşlik ettiler.

Mahallelerdeki seçim konuşmalarında ilk olarak söz alan Tarsus İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, “Allah nasip ederse önümüzdeki dönem daha büyük hizmetlerle devam edeceğiz. Hiç endişeniz, hiç şüpheniz olmasın. Bu seçim belediye başkanlığı seçimi dışında coğrafyamızda huzurunda teminatı olacaktır. Hizmetlerin bir kısmı büyükşehirden bir kısmı Tarsus Belediyesinden olduğu için büyükşehirde Hamit Başkanımızın da kazanması önemli. Bu iki belediye başkanımız seçildiğinde hem Mersin de hem de Tarsus’ta hizmette destan yazacaklardır” dedi.

Cumhur İttifakı Adayı ve Belediye Başkanı Şevket Can, bütün mahallelere eşit hizmet verdiklerini söyledi.
Başkan Can, “2014 yılı öncesi Tarsus’umuz 45 mahalle, 2014’ten sonra 179 mahalle. Görev ve sorumluluk alanımız 4 kat büyüdü. Gelir ve yetkimiz %60 azaldı. Bizler buna rağmen 57 açılış gerçekleştirdik. Hiçbir mahallemizi köyümüzü birbirinden ayırt etmedik. Bugüne kadar 14 cami yaptık. 72 Şehit ailemize ücretsiz konut verdik. Gösteri merkezimizi yaptık 15 milyon, Berdan Projemiz 20 milyon, GES projemiz 20 milyon, toplu konut projemize 472 konutla başladık, pazaryerleri, halı sahalar, yaşam boyu, cem evi, taziye evi yapan bir belediyeyiz 80 köyümüzde parke çalışmasını bitirdik. 110 köyümüzde park çalışmasını bitirdik. Kapanan belde belediyelerimizdeki eski hizmet binalarını sosyal tesis haline getirdik. Bizim hizmet yapmakla ilgi bir sıkıntımız yok. Yaptığımız yapacağımızın teminatıdır. Rabbime bize hizmet etme imkanı verdiği için şükrediyorum. Yaşadığımız şehrin belediye başkanını seçiyoruz. Futbol takımı tutar gibi parti tutmayalım. Gerçekten hizmet edecek insanlara oy verin. Ben Şevket Can Cumhur ittifakının adayıyım. AK parti Tarsus’ta aday çıkarmayacak. AKP ve MHP’nin adayı Şevket Can’dır. Mersin’de AKP ve MHP’nin yani Cumhur ittifakının adayı Hamit Tuna’dır. Cumhur ittifakı neden kuruldu derseniz, ülkemiz 15 Temmuz’u yaşadı. 15 Temmuz ülkemizde karar bir gün kara bir gece olarak tarihe yazıldı. Bizleri korumak için alınan uçaklar ve silahlar bu millete doğrultuldu. Mermi sıktı, bomba attı. 15 Temmuz milattır. Öncesi ayrıdır, sonrası ayrıdır. Gün birlik günü, gün beraberlik günüdür. Gün vatanımıza, milletimize, bayrağımıza, dinimize sahip çıkma günüdür” şeklinde konuştu.
Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Biz 15 Temmuz’dan sonra hükümetinde, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da yanındayız. Erdoğan’ı İsrail’e Amerika’ya yem etmedik ve etmeyeceğiz. Biz sizlerin samimiyetine inanıyoruz. Bu memleketin gerçek sahipleri sizlersiniz. Çocuklarımızın geleceğini kimse ipotek altına alamaz. Şevket Başkanımızın gönlü güzel. Bu memlekette yaşayan hiç kimseyi bir birinden ayırt etmedi. Herkese eşit hizmet yapılmaya çalışıldı. Sizler bunu görüyorsunuz biliyorsunuz. Hepinizin duasını ve desteğini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder