“SEÇİME TARSUS VE MERSİN”DE KENDİ ADAYLARIMIZLA GİRECEĞİZ”

CHP  Tarsus ilçe başkanı Ali İlk  bugün yaptığı basın toplantısında genel ve yerel gündeme  dair açıklamalarda bulundu. İlk, 31 Mart 2019 yılında yapılacak seçime   CHP”ninTarsus ve Mersin”de  kendi adaylarıyla  gireceğini  söyledi.
Başkan  İlk”in  CHP ilçe binasında  düzenlediği  basın toplantısına  CHP”nin  Tarsus belediye başkan aday adayları Dr. Haluk Bozdoğan, Vedat Günyar, Alptekin Eser ve Ali Boltaç, belediye meclis üyeleri ile partililer katıldı.
17 Yıllık AKP iktidarının yerel uzantısı AKP belediyeleri,AKP iktidarının yedek lastiği MHP ve yerel uzantısı MHP belediyeleri şehirleri,dağları,mezraları ,kıyıları talan etmişler, kamunun kıt kaynaklarını hovardaca harcamışlardır diyen  İlk, ‘’Bu kenti 25 yıldır yöneten MHP'li belediye başkanları bu halktan özür ve af dilemelidir’’ dedi.  
Başkan İlk ,   CHP’nin  ittifak yapıp yapmayacağı konusunda  sorulan  soruya verdiği  cevapta “CHP olarak  Tarsus”ta ve Mersin”de  hiçbir partiyle  ittifak  yapılmayacağını söyleyebilirim. Biz ittifakı  tabanda yapacağız. Hangi arkadaşımız aday gösterilirse gösterilsin, o arkadaşımızın yanında durmak örgüt terbiyemizin bir gereğidir. Adayımız, namus, şeref ve haysiyetimizdir. Adayımızdan da aynı duyarlılığı bekleriz.” dedi.


0 Yorumlar

Yorum Gönder