BOZDOĞAN “AYDINLIĞA YÜRÜYÜŞ” İLE ADAY ADAYLLIĞINI AÇIKLADI



CHP Tarsus Belediye Başkan aday adayı Dr. Haluk Bozdoğan “Aydınlığa Yürüyüş” adını verdiği yürüyüşünü halkın büyük desteği ile gerçekleştirdi.

6 Ekim 2018 Cumartesi günü Halk Eğitim merkezi önü Yarenlik alanı girişinde başlayan yürüyüşe katılan Dr. Haluk Bozdoğan ile  partinin eski ilçe başkanları ve eski meclis üyelerinden bir grup ile partililer ve vatandaşlar davul zurna eşliğinde CHP ilçe binası önüne kadar yürüdüler. Ellerinde  Türk bayrakları ile CHP flamaları ile yapılan yürüyüşte parti binası önüne gelişinde alkışlarla karşılanan Bozdoğan burada kürsüye çıkarak partililere ve halka hitabetti.

Konuşmalardan sonra CHP ilçe binasına çıkan  CHP Tarsus Belediye Başkan aday adayı Dr. Haluk Bozdoğan’ı burada CHP ilçe yönetiminden Özcan Bulut karşıladı. Bulut, toplantı sal.onunda partililer huzurunda Bozdoğan’a hoş geldiniz dedikten sonra, CHP’nin 2019 yerel seçimlerinde Tarsus ve mersin Büyükşehir Belediyesini, diğer ilçeleri kazanmak için büyük çaba sarfetmesi gerektiğini söyledi ve “Partimizde belediyelere kim aday gösterilirse diğer aday adaylarının da mutlaka aday olan arkadaşımızı sonuna kadar desteklemesini istiyorum. CHP’nin belediye başkanlıklarını kazanması için herkes çok çalışmalı. Bugün aramızda olan CHP Tarsus Belediye Başkan aday adayı Dr. Haluk Bozdoğan’a hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum” dedi.
Bozdoğan da yaptığı konuşmada 25 yıldır Tarsus’a bir hizmet yapılmadığından bahsederek “Düne kadar zenginler ve rantiyeciler kazandı, bundan sonra fakir fukara ve gerçek halk kazanacak” dedi .
Bozdoğan Tarsus’a söz verilen hizmetlerin hiçbirinin yapılmadığının altını çizerek “Bu dönem partiler birbirleriyle ittifak yaparak seçimi kazanmak  istiyor. Biz ittifakı sevgi ile, biz ittifakı sizlerle yapacağız ve bu kez seçimi kazanacağız” diye konuştu.

Yine CHP Tarsus Belediye Başkan aday adaylarından Ali Boltaç da Bozdoğan’ın yanına gelerek başarılar diledi.



0 Yorumlar

Yorum Gönder