BAŞKAN DURAN ŞEN, SERVİS ŞOFÖRLERİNİ UYARDI



Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, 2018-2019 eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle tüm eğitim camiası, veliler ve öğrencilerin yeni eğitim öğretim yılını kutlarken, okulların açılması nedeniyle de servis araçlarının sürücülerini dikkatli olmaları konusunda uyardı.
Okulların açılmasıyla birlikte öğrencileri emanet ettikleri servis araçları ve toplu taşıma araçlarının sürücülerini de uyarmayı bir görev kabul ettiklerini belirten Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Okullarımız açılıyor, geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ders başı yapıyor. Değişik yaşlardan binlerce çocuğumuz evlerinden okullarına, okullarından evlerine gidecek. Öğrencilerimizi taşıyan sürücü arkadaşlarımız ile eğitim öğretim kurumlarımızın önünden geçmekte olan araç şoförleri lütfen daha dikkatli olsunlar.
Ayrıca, bu çocuklarımızın yetişkinler kadar kuralları bilemeyecekleri gibi,  bir çoğununda uykusunu alamamış olmasından kaynaklanan dikkat problemleri olabileceği, yola kaçan topunu almak için yola fırlayacağı ihtimalini göz önünde bulundurmalıdırlar. Dedi
 telafisi mümkün olmayan kazaları önlediğini de unutmayalım diye konuştu.
Başkan Şen, Tüm araç sürücülerimiz her türlü kurallara lütfen harfiyen riayet etsinler. Emniyet kemeri, okul taşıtı uyarısı, otomatik kapının şoför tarafından açılıp kapanması, okullarda çocuklarımızın indirilip bindirilmesi için yardımcı personel bulundurulması gibi servis hizmet yönetmeliğinde var olan her şey zaten doğal olarak tüm esnaflarımız tarafından hayata geçirilmektedir. Bu nedenle tüm sürücülerimiz trafik kurallarına riayet etsinler. Bunun yanında tüm eğitim camiasının da 2018-2019 eğitim öğretim yılını kutluyoruz diye konuştu.



0 Yorumlar

Yorum Gönder