YAŞAMAYA DEVAM ET ADLI OYUN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ



Tüm Emekliler Derneği olarak sosyal ve kültürel  Hizmetlerinden Emekliyiz Fakat Hayattan Değil YAŞAMAYA DEVAM ET isimli oyun dün sahnelendi.

Tarsus Belediye Nikah Salonunda  gösterime  giren  tiyato oyunu öncesi  açıklamalarda  bulunan Tüm Emekliler Derneği Başkanı  M. Bülent Gözener, başta  Tarsus Belediye  Başkanı Şevket Can olmak üzere bu etkinliğe katkıda  bulunanlara  teşekkür  ederek plaket verdi.

Dernek başkanı M. Bülent Gözener, ‘’Mükemmel bir hizmeti Tarsus kamuoyuyla paylaşmanın onurunu yaşamaktayız. Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz. Tamamen dernek üyelerimizin içerisinden oluşturduğumuz tiyatro grubumuzun yazarı Ufuk Cavlı yönetmeni Murat Bal,  Emekliyiz Fakat Hayattan Değil-YAŞAMAYA DEVAM ET isimli oyunumuz  dün  iki seans ile Tarsus nikah salonunda halkımızın ve emeklilerimizin huzuruna çıktı.Bu yapılan sosyal ve kültürel etkinlikte emeği geçen herkese kucak dolusu sevgilerimizi,saygılarımızı sunarız. Bu sosyal ve kültürel hizmetlerimiz bir tek tiyatro grubuyla sınırlı kalmayacak sürekli toplumda kabul ve beğeni alacak kültürel hizmetlerimiz ilkler olarak hem Tarsus halkımızın huzuruna çıkacağı gibi bu yapmış olduğumuz mükemmel etkinlikleri güzel Türkiye'mizin diğer il ve ilçelerinde de sahneleyeceğiz oyunumuzu milletimizin ve halkımızın huzuruna ve beğenisine sunacağız böylece Akdeniz'in incisi güzel şirin Tarsus'umuzun da tanıtımını gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşadık.dedi.



0 Yorumlar

Yorum Gönder