TARSUS TÜM EMEK-DER İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR



Tarsus Tüm Emek-Der  yaptığı  çalışma ve faaliyetlerle tüm emeklilerin  takdirini  kazanmaya ve ilkleri  gerçekleştirmeye devam ediyor.

Tüm Emekliler Derneği olarak sosyal ve kültürel hizmetlere hızla devam ettiklerini belirten Tüm İşçi Emekileri Dul ve Yetimleri Derneği  Tarsus Şube başkanı M. Bülent Gözener, mükemmel bir hizmeti Tarsus kamuoyuyla paylaşmanın onurunu yaşadıklarını  belirttiği yazılı açıklamada şunları söyledi:
  ‘’Türkiye'de bir ilki gerçekleştiriyoruz.Tamamen dernek üyelerimizin içerisinden oluşturduğumuz tiyatro grubumuzun yazarı Ufuk Cavlı,  yönetmenliğini  Murat Bal’ın yaptığı  EMEKLİYİZ FAKAT HAYATTAN DEĞİL-YAŞAMAYA DEVAM ET isimli oyunumuz 12.06.2018 salı günü saat 15.00 ve 21.00 da olmak üzere iki seans ile Tarsus nikah salonunda halkımızın ve emeklilerimizin huzuruna çıkacaktır.

Bu yapılan sosyal ve kültürel etkinlikte emeği geçen herkese kucak dolusu sevgilerimizi,saygılarımızı sunarız. Bu sosyal ve kültürel hizmetlerimiz bir tek tiyatro grubuyla sınırlı kalmayacak, sürekli toplumda kabul ve beğeni alacak kültürel hizmetlerimiz ilkler olarak hem Tarsus halkımızın huzuruna çıkacağı gibi bu yapmış olduğumuz mükemmel etkinlikleri güzel Türkiye'mizin diğer il ve ilçelerinde de sahneleyeceğiz oyunumuzu milletimizin ve halkımızın huzuruna ve beğenisine sunacağız böylece Akdeniz'in incisi güzel şirin Tarsus'umuzunda tanıtımını gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşayacağız. LAF DEĞİL HİZMET ÜRETİYORUZ’’ dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder