YENİ SAĞLAR'LAR, YENİ İNÖNÜ'LER, YENİ ECEVİT'LER ÇIKACAK



Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, aday gösterilmemesine tepki  gösterenlere; "'Fikri Sağlar yok diye, bu vekil o vekil yok diye CHP'ye oy vermeyeceğim' derseniz, yeni Sağlar'lar, yeni İnönü'ler, yeni Ecevit'ler çıkmasını önlemiş olursunuz" diye seslendi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 27. Dönem Milletvekili aday listesinde yer almayan Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, sosyal medya hesabı üzerinden birlik çağrısı yaptı.
Adayların YSK'ya gönderilmesi öncesi Mersin İl ve İlçe örgütlerinin istifası ettiği ile ilgili iddiaların asılsız çıkmasından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Sağlar, "Mersin İl ve İlçe örgütlerimizin istifası ile ilgili basında çıkan haberlerin doğru olmaması hepimizi sevindirmiş ve mücadelemizi güçlendirmiştir. Başta İl ve İlçe başkanlarımız ve milletvekili adaylarımız olmak üzere, 24 Haziran'da demokrasiye hep birlikte sahip çıkacağız!" dedi.

DİKTATÖRLÜKTEN KURTULACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi'ni parlamentoda daha güçlü bir şekilde ve daha fazla milletvekili ile temsil edilmesini sağlamak için mücadele edeceklerini dile getiren Sağlar, "Her zamankinden daha güçlü ve kenetlenmiş bir şekilde, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Muharrem İnce ve değerli milletvekili adaylarımıza tüm gücümüzle destek olacağız. Laikliğe, demokrasiye, cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıkacağız!..  24 Haziran'da diktatörlükten kurtulacağız!" ifadelerini kullandı. 

TAMAM MI?
"Önceliğimiz, tek adam rejimine karşı sımsıkı bir sol yumruk olmak ve parlamenter sisteme sahip çıkmaktır" diyen Sağlar, kendisinin aday gösterilmemesine tepki  gösterenlere; "'Fikri Sağlar yok diye, bu vekil o vekil yok diye CHP'ye oy vermeyeceğim' derseniz, yeni Sağlar'lar, yeni İnönü'ler, yeni Ecevit'ler çıkmasını önlemiş olursunuz. Hep birlikte, hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, hem de Milletvekili seçimlerinde CHP'de birleşelim!.. TAMAM mı?" çağrısı yaptı.


0 Yorumlar

Yorum Gönder