AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ A. ADAYI ABDURRAHMAN ALTINSUCU TARSUS BASIN MENSUPLARI DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ



GÜÇLÜ GENÇLİK, GÜÇLÜ TÜRKİYE
AK Parti'nin Mersin Milletvekili aday adayları listesinde genç adaylardan biri olan avukat Abdurrahman Altınsucu ve ekibi, Tarsus Basın Mensupları Derneğini ziyaret etti.
Ziyarette  Bas-Der Başkanı Hakan Temur ve yönetim  kurulu üyesi Nevzat Doğan ile 24 Haziran’da  yapılacak Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ve genel seçim konularında değerlendirmelerde bulundular.

 “Güçlü Gençlik, Güçlü Türkiye” sloganı  ile  yola çıktıklarını belirten Abdurrahman Altınsucu,  24 Haziran Pazar günü yapılacak olan genel seçimlerle Türkiye’nin yepyeni bir Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemiyle tanışacağını ve Türkiye’nin önündeki tüm engellerin ortadan kalkacağını belirtti. Altınsucu, konuşmasına  devamla“Dünya lideri Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sevdası ile girmiş  olduğumuz bu yolda "Siyaset Gençleşiyor Türkiye Güçleniyor" sloganıyla ve gençlere verdiği destekleriyle Mersin Milletvekilliği için aday adayı oldum. Dün olduğu gibi, bugün ve yarın da partimizin emrinde halkımıza hizmet için her zaman çalışacağız” diye konuştu.

Tarsus Basın Mensupları Dernek Başkanı  Hakan Temur’da siyaset arenasında genç, bilgili ve son derece donanımlı Abdurrahman Altınsucu gibi kardeşlerimizi görmek bizleri son derece mutlu etti. AK parti Mersin Milletvekili aday adayı  Abdurrahman Altınsucu’ya  çalışmalarında başarılar diledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder