AK PARTİ ADAYLARI TAŞKIN VE AYSALAR TEMPOYU YÜKSELTTİ




PARTİ Mersin Milletvekili ve aynı zamanda 2. Sıradan Milletvekili adayı Ali Cumhur Taşkın ile Milletvekili adayı Zeynep Şemsi Aysalar, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

Parti Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül ve ilçe yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kollarının da katıldığı seçim çalışmalarında tempoyu yükselten Milletvekili adayları Ali Cumhur Taşkın ve Zeynep Şemsi Aysalar’a yoğun bir ilgi gösteriliyor.

Esnaf gezilerinin yanı sıra, semt pazarları, parklar ve köylerde yoğun bir şekilde halkla buluşarak, onlarla sohbet edip, sorunlarını dinleyerek çözüm bulmaya çalışan Ali Cumhur Taşkın, Zeynep Şemsi Aysalar ve İlçe Başkanı İbrahim Gül, halkın kendilerine gösterdiği yoğun ilgiden dolayı son derece mutlu olduklarını söylediler.

Başkanı Gül, Milletvekili adayları Ali Cumhur Taşkın ve Zeynep Şemsi Aysalar, Türkiye'nin bekası ve geleceği için 24 Haziran'da seçim kararı aldıklarını belirterek, seçim kararıyla birlikte doların yükselme başladığını ve ekonomi üzerinden kendilerini vurmak için çalışmaya başladıklarını ifade ettiler.

Haziran seçiminin, Türkiye'nin geleceğini belirleyecek bir seçim olduğunun altını çizen Ali Cumhur Taşkın ve Zeynep Şemsi Aysalar, “Kimin Türkiye üzerinde hesabı varsa, bunu bozacak olan bu aziz millettir. Dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ı yıkamayan dış güçler, içerideki iş birlikçileriyle Erdoğan'ı yıkma girişiminde bulunuyor. Onlara bu halk asla izin vermeyecek. Ülkemizin geleceğini ve çıkarını gözetmek hepimiz için son derece önemli. Aziz milletimiz onlara gereken cevabı 24 Haziran Pazar günü sandıklarda oylarıyla verecekler.  24 Haziranda hem Cumhurbaşkanımızı başkanlık koltuğuna oturtacağız ve hem de mecliste güçlü bir AK Parti'yi hep birlikte inşa edeceğiz” şeklinde konuştular.

0 Yorumlar

Yorum Gönder