ÖZSU, AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ A. ADAYLIĞI AÇIKLAMASINI COŞKULU BİR KALABALIĞIN KATILIMIYLA YAPTI



TADER kurucu başkanı ve Tarsusluların Ankara’daki dost  kapısı olan ve bugüne kadar sürekli sahadan hiç çıkmayan Semih Özsu  27. Dönem  milletvekilliği için aday adaylığı açıklamasını coşkulu bir kalabalığın  sevgi  gösterileri eşliğinde  yaptı.
AK parti  Tarsus İlçe  binasında  yapılan toplantıda partililerle  ve sevenleriyle  tek tek  tokalaşan  Semih Özsu daha sonra  AK parti  Tarsus İlçe Başkanı İbrahim Gül’ün makamında  bir süre  sohbet ettiler.
İlçe Başkanı  İbrahim Gül, yaptığı konuşmada  AK partinin milletimizden  aldığı destekle  emin adımlarla yoluna devam ettiğini belirterek  ‘’Türkiye’nin  büyümesini  ve güçlenmesini  istemeyenler bu durumdan rahatsız oldular.  Hizmetin gitmediği yer bırakmadık.  Yaptığımız  hizmetlerle  Türkiye’ye  çağ atlattık. İnşallah  24 Haziran’da da  Cumhurbaşkanımızı  Başkan  yapacağız’’ diyen Gül;  
AK parti iktidarının  ilçeye   yaptığı  hizmetler  nedeniyle Tarsus’u 2 yıl sonra  kimse tanıyamayacak.  Yaptığımız hizmetlerin  yakında  meyvesini alacağız şeklinde konuştu. Gül,  AK Parti Mersin Milletvekili Aday  adayı  Semih Özsu’ya  çıkmış  olduğu  yolda başarılar diledi.
AK parti  Mersin Milletvekili A. Adayı Semih Özsu  yaptığı açıklamada,  7 Haziran  2015 yılında  AK Partide  siyaset hayatına başladığını  ifade derek, ‘’Halka hizmeti hakka  hizmet olarak gören  AK parti saflarında  yer almak istedim.  Davamız memleket olmalı , dava yoksa  hiç birşey yoktur.  Çünkü dış güçler bizi  hiçbir zaman rahat bırakmadılar, bırakmayacaklar.  Bu nedenle  Bu davanın  lideri  Cumhurbaşkanımıza sıkı sıkı sarılmalıyız’’ diyen  Özsu,  Milletvekillerinin  teşkilatla  kopuk olmaması gerektiğini ifade derek şunları söyledi:  ‘’ Teşkilattan kopuk bir milletvekilinin  başarılı olma  şansı yoktur.  Kısmet  olurda vekil  olursak  teşkilatımız ve  halkımızla  bağımızı koparmadan  çalışacağıma  emin olabilirsiniz. Tarsus’un havasını solumuş, tozunu  yutmuş olan  bu kardeşiniz   bugüne kadar olduğu  gibi  yine halkın içinde olacak. Genel merkezimiz  kimi aday  gösterirse göstersin  bugüne kadar  olduğu gibi sürekli  sahada olarak  bir nefer gibi çalışacağım’’ dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder