DÜNYA BİLGİNLER KUPASI’NIN 90 MADALYASI TARSUS SEV’E



Tarsus SEV Ortaokulu öğrencileri, İstanbul’da düzenlenen uluslararası genel kültür yarışması Dünya Bilginler Kupası’nda (The World Scholar’s Cup), madalyaları toplayarak Çukurova’nın gururu oldular! Tarsus SEV öğrencileri, 32 okulun ve 520 öğrencinin yarıştığı uluslararası yarışmadan toplam 90 madalya ve kupa alarak döndüler. Tarsus SEV Ortaokulu Scholars Cup öğrencileri; Kuala Lumpur, Barcelona ve Melbourne’de düzenlenecek olan Global Round’da Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandılar
Uluslararası genel kültür yarışması olan Dünya Bilginler Kupası’nda (The World Scholar’s Cup), ödülleriÖzel Tarsus SEV Ortaokulu öğrencileri topladı. Farklı kategorilerde toplam 90 madalya ve kupa alan Tarsus SEV öğrencileri; Kuala Lumpur, Barcelona ve Melbourne’de düzenlenecek olan Global Round’da Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandılar.
İstanbul’da Koç Lisesi’nde gerçekleştirilen uluslararası genel kültür yarışması Dünya Bilginler Kupası’na (The World Scholar’s Cup), Özel Tarsus SEV Ortaokulu’nu temsilen 6takım katıldı. Yarışmaya İngilizce öğretmenleri Amy Mine Smeraldi ve Özlem Yeter rehberliğinde hazırlanan takımlar, farklı kategorilerde  toplam 90 madalya ve kupa  kazandılar.
YURTDIŞINDA TEMSİL HAKKI
Ayrıca 520 kişi ve 32 okul arasından junior grubu  münazara (debate) kategorisinde, Tarsus SEV’in8. sınıf öğrencisi Aysu BannigaBuldaç  birincilik  ve 7. sınıf öğrencisi Cemil Kaan Can üçüncülük elde etti.
Alınan bu başarılı sonuçlar neticesinde Özel Tarsus SEV Ortaokulu Scholars Cup öğrencileri; Kuala Lumpur, Barcelona ve Melbourne’de düzenlenecek olan Global Round’a katılmaya ve Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandılar.

0 Yorumlar

Yorum Gönder