1923 PROJENİN TANITIM TOPLANTISI TARSUS’TA YAPILDI


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yarın Mersin’de 1923 projenin  açılış ve temel atma törenine katılmak üzere Mersin’e geliyor.
1923 projenin açılış  ve temel atma  töreninin  tanıtım toplantısı Tarsus’ta yapıldı. My Life Plaza’da  yapılan toplantıya  MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadi Durmaz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Çamlıyayla belediye başkanı İsmail Tepebağlı,  STK temsilcileri,  MHP il ve  ilçe  teşkilatları  yöneticileri katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan Tarsus Belediye başkanı Şevket Can,  yaptığı konuşmada Tarsus’lulara verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini  ve bu hizmetleri yaparken muhtarlarımız ve  STK’larla  birlikte  çalıştıklarını dile getirerek, Tarsus’a yapmış olduğu hizmetlerden  dolayı Mersin Büyükşehir belediye başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür etti.


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’da  1923 projenin    tanıtım  proğramında  yaptığı  konuşmada şunları söyledi: ‘’Ülke olarak çok hassas bir  dönemden  geçiyoruz. Beka sorunu yaşayan  bir ülkede günlük siyasetlerle  günümüzü  geçirme  lüksümüz yok. Milletimizin bizden  bveklentileri var. Bizim bunu boşa çıkarmamamız gerekiyor. Bu ülkede  birlik, beraberlik  ve bütünlük içerisinde geleceğe  yürümek  zorundayız.  Yıllardır  Tarsus’ta başlattığımız  bu hareketi şimdi  Mersin genelinde devam ettirmeye  çalışıyoruz.  4 Şubat( yarın)2018 günü  saat 15.00’de Cumhuriyet Meydanında yapılacak olan proğrama  birlikte  yürüdüğümüz Tarsus’lu  hemşehrilerimizi bekliyoruz’’ dedi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder