TARSUS’TA ÜÇ AYRI KAZADA 7 KİŞİ ÖLDÜ


Tarsusta son 2 günde  meydana gelen feci kazada 7 kişi öldü.
İlk kazada baba, anne ve  çocukları öldü. Ailenin 3 çocuğu ise yaralandı. Olay, Pozantı-Tarsus-Adana TEM otoyolu,  Pozantı-Adana yönünde meydana geldi.
 Suat Ataman yönetimindeki 38 NP 007 plakalı otomobil, şiddetli yağış nedeniyle kayganlaşan yolda aşırı hızında etkisiyle kontrolden çıkarak, önünde seyreden A.A. yönetimindeki 06 YN 461 plakalı tır’a arkadan çarptı.
 Çarpmanın neticesinde hurdaya dönen otomobil içerisinde sıkışan sürücü Suat Ataman ile eşi ve kızı Derya Ataman ile Gülten Ataman olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Kazada yaralanan ailenin çocukları 9 yaşındaki Servan Ataman, 2 yaşındaki Enes Baran Ataman ve 11 yaşındaki İsmail Ataman yaralandı.
 AVADAN GİŞELERİNDE  KAZADA 1 KİŞİ ÖLDÜ
Tarsus’ta arıza yapan otobüsünü kontrol etmek  sağ şeride yanaşıp aşağıya inen şahsa tanker  çarptı. Şahıs olay yerinde yaşamını yitirdi.
 21 SZ 621 plakalı boş yolcu otobüsü seyir halinde iken arıza yaptı. F.E., arıza nedeniyle Tarsus Avadan gişeleri Pozantı istikametine geçtikten sonra otoyolda en sağ şeritte aracını durdurdu. Ferset Binen’e Eşref Z.’nin kullandığı 55 AOB 10 plakalı yağ hammaddesi yüklü tanker çarptı. Ferset Binen olay yerinde can verdi.
TARIM İÇİSİ 3 ÖLÜ
Tarım işçilerinin içinde bulunduğu kamyonet ile tır’ın çarpışması neticesinde meydana gelen feci kazada  3 kişi öldü, 8 kişi yaralandı.
 Tarsus-Mersin arası, Cam Sanayi ile Adanalıoğlu kavşakları bölgesinde meydana geldi.Tarım işçilerini taşıyan kamyonet, Tarsus-Mersin istikametinde iddiaya göre arızalı olduğu belirtilen bir tıra çarptı.
 Kazada Dilek A., Hasan A. ve Hüsna A. vefat ederken, yaralılar Tarsus ve Mersin’deki hastanelere kaldırıldı.


0 Yorumlar

Yorum Gönder