KALKINMA BAKANI ELVAN TARSUS’TA ESNAF ZİYARETİNDE BULUNDU


ELVAN: ‘’TÜRKİYE İSTİKLAL MÜCADELESİ VERİYOR’’
ERTUĞRUL BODUR :  ‘’LİDERİMİZİN SÖZÜ SÖZÜMÜZDÜR. SONUNA  KADAR EVET’’

Kalkınma Bakanı ve Mersin Milletvekili Lüfti Elvan Tarsus’ta  esnaf ve bazı dernekleri ziyaret etti.
Tarsus yarenlik  alanında  bulunan  esnafları  beraberinde  AK parti İl Başkanı Cesim  Ercik, İlçe başkanı İbrahim  Gül ve  MHP’li Tarsus  Belediye  Başkanı  Şevket Can olduğu  halde tüm işyerlerini ziyaret eden Lütfi  Elvan, hayırlı işler dikleyerek  esnaflarla  sohbet etti.
Elvan,daha sonra MHP Tarsus İlçe  Teşkilatını ziyaret etti.  MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur,  ziyaretten  duğduğu memnuniyeti  dile getirerek  şunları söyledi: ‘’ Türkiye olarak önemli bir süreçten geçiyoruz. Devletimizin  ilelebet  payidar olması için  birlik olmak zorundayız.  Mukdedir olmadan  iktidar olmak isteyenler yüzünden bugüne kadar istenilen atılımlar yapılamamıştır.  15 temmuzda darbe yapmak isteyenlerin karşısına  bu defa halkımız çıkmış ve dur demiştir.Her darbe ve  kalkışma  ülkemizi  20 yıl geriye atmıştır. Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin sözü sözümüz, duruşu duruşumuzdur. Bu nedenle sonuna kadar evet diyoruz’’  şeklinde Konuştu.
Kalkınma Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili  Lütfi Elvan’da yaptığı konuşmada  yaşanan bu sürecin  bir istiklal mücadelesi olduğunu ifade ederek ‘’Yurt duışında  6 milyon  vatandaşımış var. Bu vatandaşlarımızla  ilişkilerimiz  engellenmek  isteniyor.  Tüm terör örgütleri  hayır diyor. Güçlü bir Türkiye için  birlik olmalıyız. Bu ülkede atılım yapmak  isteneyenlerin  hep önü kesildi.  Güçlü bir Türkiye  için birlik olmak zorundayız’’ dedi.



0 Yorumlar

Yorum Gönder