BAŞKAN CAN, ŞAMPİYON SPORCULARI ÖDÜLLENDİRDİ


Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus Belediyespor bünyesinde Türkiye genelinde yapılan müsabakalarda derece yapan sporcuları ödüllendirdi.
Belediyespor Kulübünde sporcuları ağırlayan Belediye Başkanı Şevket Can, Sporcuları başarılarından dolayı tek tek tebrik etti.
Tarsus Belediyesi olarak gençlere büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Can, Boks, wushu ve atletizm dallarında Türkiye şampiyonasında derece yapan genç sporcuları ödüllendirdiklerini ifade etti.
Başkan Can, “Sporcularımızı derecelerinden dolayı kutluyorum. Öğrencilerimize, sporcularımıza her zaman elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Bundan sonra da gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz. Spor demek; kardeşlik, birlik ve beraberlik, sevgi ve saygı demektir. Daha da büyük başarılara imza atmaları temennisi ile hepsine başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı Şevket Can, sporcuları altınla ödüllendirdi. Buna göre, Antalya'da 9-15 Şubat'ta yapılan Türkiye Wushu Şampiyonası'nda 41 kg. da Gül Yaramış Genç Bayanlarda 2’nci, 70 kg. da Ersalan Yıldırım Büyük Erkeklerde 2’nci olurken, Uluslar arası Trabzon 10 km. Yol Koşusunda Nursel Karataş Bayanlarda Türkiye 1’ncisi oldu. Boksta Isparta’da yapılan Yıldız Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında 80 kg.’da Abuzer Topaloğlu 2’nci olurken 20 Mart’ta yapılacak Avrupa Şampiyonası Milli Takım kampına katılmaya hak kazandı. Muğla’da yapılan Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında Yıldızlarda 70 kg.’da Sena Çalışkan 3’ncü ve 80 kg.’da Ayşe Kılcıoğlu’da 3’ncü olmayı başardı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder