AK PARTİ MERSİN MİLLETVEKİLİ ALİ CUMHUR TAŞKIN MERSİNLİLERİN KURBAN BAYRAMINI KUTLADI.


AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, bayramların toplumda sevgi, saygı ve dostluk bağlarını güçlendirdiğini belirterek, bayramlarda dargınlık ve kırgınlıkların unutulması gerektiğini söyledi.
 Kurban bayramı sebebiyle yazılı bir açıklama yapan AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, toplumu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından olan bayramların, sevinçlerin paylaşıldığı, gönüllerin coştuğu, kalplerin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği, öksüz ve yetimlerin sevindirildiği, misafirlerin tebessümle karşılandığı, ikramların yapıldığı mutlu günlerdir.
 Her yönüyle ayrı bir anlamı, ayrı bir özelliği ve ayrı bir güzelliği bulunan kurban bayramının İslam coğrafyasında müstesna bir yeri olduğunu ifade eden Taşkın, "Pek çok güzellikleri ve hikmetleri bünyesinde barındıran Kurban Bayramı'nda; birlik ve beraberlik içerisinde yardımlaşmanın, yoksula, kimsesize ve çaresize yakınlaşmanın en güzel örneğini yaşıyoruz" dedi.
 Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, birlik olmanın, beraberlik içerisinde kenetlenerek geleceğe umutla bakabilmenin, barışın esenliğin, teslimiyetin ve fedakârlığın yoğun yaşandığı kurban bayramının milli ve manevi duyguları daha da sağlamlaştırdığını da vurguladı. Farklı etnik kimlikleri bünyesinde barındıran Türk toplumunun binlerce yıldır kardeşçe yaşadığını söyleyen Milletvekili Taşkın, bu birlikteliği bozmak isteyenlerin hiçbir zaman amacına ulaşamadığına da dikkat çekti.
 Taşkın, 15 Temmuz hain darbe girişiminden sonra amacına ulaşamayanların Türk toplumunun örnek kardeşliğini bozmak için yeniden terör belasını ortaya sürdüğüne de dikkat çekerek Kurban Bayramının ülkemize ve bütün İslam Âlemine sağlık, huzur ve barış getirmesini diledi ve bütün hemşehrilerinin bayramını tebrik etti.

0 Yorumlar

Yorum Gönder