İLK HASTALARI KADINLAR OLDU

OP. DR. ERDAL CÜCÜK TARSUS’TA OBEZİTE AMELİYATLARINA BAŞLADI
Özellikle morbid obezite cerrahisi (mide küçültme) konusunda Doğu Akdeniz bölgesinde tanınmış bir isim olan Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük, kadrosuna katıldığı Medical Park Tarsus Hastanesi’nde ilk ameliyatlarını yaptı. Op. Dr. Erdal Cücük’ün Tarsus’ta ameliyat ettiği ilk obezite hastaları 110 kilo ağırlığındaki N.T. ve 128 kilo ağırlığındaki N.B. oldu.
 10 YILDIR KİLO SORUNUM VAR
Op. Dr. Erdal Cücük’ün ilk hastalarından N.T., yaklaşık 10 yıldır fazla kilo sorunu yaşadığını söyledi. N.T., “Ne diyet ne de sporla zayıflayamadım. Hem ciddi sağlık sorunları yaşıyordum, hem de estetik olarak daha iyi bir görünüme kavuşmak istiyordum. Sonunda mide küçültme ameliyatına karar verdim. Amacım 110 kilodan 60 kiloya düşmek” dedi.
 2 HANELİ SAYILAR İSTİYORUM

Medical Park Tarsus Hastanesi’nde Op. Dr. Erdal Cücük’ün obezite cerrahisi uyguladığı bir diğer hasta olan N.B. ise 15 yıldır fazla kilo sıkıntısıyla boğuştuğunu anlattı. N.B., “128 kiloya ulaştım. Hiçbir şekilde kilolarımdan kurtulamayınca ameliyata karar verdim. İlk 6 ayda 45-50 kilo vermeyi umuyorum. Artık kilomun 2 haneli sayılara düşmesini istiyorum” diye konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder