AYDINCIK’TA HİZMET ATAĞI


Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, ‘Aydıncık Bakanlarını Ağırlıyor’ sloganı ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katılımı ile temel atma ve açılış törenleri düzenliyor. Başkan Aktan, cumartesi günü saat 15’te Devlet Hastanesi yanında gerçekleştirilecek törenlere tüm Aydıncıklıları davet etti.
Aydıncık Belediye Başkanı Ferat Aktan, Belediye Başkanlığı döneminde ilçeyi adeta hizmete doyuruyor. Geldiği günden bu yana hayata geçirdiği projelerle ilçe halkının takdirini kazanan Başkan Aktan, ‘Aydıncık Bakanlarını Ağırlıyor’ sloganı ile yeni hizmetlerini ve projelerini hayata geçiriyor. Cumartesi Günü saat 15’te Aydıncık Devlet Hastanesi yanında düzenlenecek olan ve Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın katılacağı törene tüm Aydıncıklıları davet eden Başkan Aktan, “Sayın Bakanımız Lütfi Elvan ile birlikte Sayın Bakanımız Ahmet Arslan'ın da katılımı ile Yeni Belediye Hizmet Binası, Aydıncık Şehir içi Yol Geçiş Projesi, Pazar Yeri Projesi ve Kapalı Düğün Salonu Projesinin temel atma törenlerini gerçekleştireceğiz. Törende ayrıca tamamlanmış olan Spor Kompleksi, Mağara Tesisi ve Hibe Araçların hizmete açılışını da yapacağız” dedi.

Tüm bu yapılan hizmetlerin ve hayata geçirilecek olan projelerin tüm Aydıncık halkına hayırlı olması temennisinde de bulunan Başkan Aktan, “Hizmete geldiğimiz günden bu yana ilçe ve ilçe halkının daha rahat yaşayabilmesi ve daha iyi hizmet görebilmesi adına sabah akşam demeden çalıştık. Bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder