AK PARTİ TÜM TÜRKİYE’Yİ KUCAKLAYAN BİR PARTİDİR.DURMADAN YOLUNA DEVAM EDECEKTİR

Ak Parti ilçe başkanı Mehmet Yıldız “Ak Parti tüm Türkiye’yi kucaklayan bir partidir’ dedi.
Yıldız , Ak Partinin 2001 yılında  Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulmuş milletin partisi olduğunu ifade ederek ‘Ak Partiyle kutlu yürüyüşe devam ediyoruz. 15. yılımızı kutlarken daha nice uzun yıllar ülkemize ve milletimize en iyi hizmeti yapacağız’ dedi.
Yıldız şunları söyledi:
"AK Parti ülkemizde 2001 yılında kurulup 2002 yılında iktidara gelmiş ve bugüne kadar sürekli iktidarda kalarak milletimize ve ülkemize hizmet vermiş başarılı bir  siyasi partidir. Partimiz,  iktidarda olduğu sürece  birçok yeniliklere ve reformlara imzalar atmıştır.
Tüm s
eçimlerde halkın tercihiyle iktidara gelmiş seçimlerden güçlenerek çıkmıştır.Bu süreçte  üç genel başkan, iki Cumhurbaşkanı ve dört Başbakanı bünyesinden  çıkararak ilklere imza  atmıştır. Partimizin tek hedefi, bu Yüce Millete hizmet ederek, daha güçlü ve kalkınmış bir Türkiye yaratmak ve 2023 hedeflerini gerçekleştirmektir. Kurucu genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve dava  arkadaşlarının sağlam temeller üzerine oturttuğu  bu siyasi hareket, önceki genel başkanımız  eski başbakan ve Cumhurbaşkanımız Sayın  Abdullah Gül, Eski Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu ile ülkeye hizmet etmiş,  şu anki Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım'la da daha da güçlenerek yoluna devam etmektedir.
Ak Parti, eğitimden sağlığa, enerjiden tarıma, ulaşımdan turizme, ekonomiden toplumsal hayata, demokrasiden insan haklarına kadar birçok alanda ilklere imza atmayı başarmış bir partidir. Bu hizmetlerimizi ülkemizin her yerinde olduğu gibi Mersin genelinde ve Tarsus’ta da görebiliriz.

Ben  Tarsus ilçe başkanı olarak şahsım ve yönetim kurulumuz adına bu davaya  katkı sunan tüm Ak Parti ailemizin her ferdine saygılarımı ve sevgilerimi sunarken, bu Davaya kendini adamış ve hakkın rahmetine kavuşmuş partililerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ayrıca Ak Parti'nin kuruluşundan bugüne çok emeği olan herkese teşekkür ediyorum. Allah bizlere nice 15.yılları birlikte kutlamayı nasip etsin. Bizim için durmak yok. Yola devam ediyoruz.’

0 Yorumlar

Yorum Gönder