TARSUS TENİS KULÜBÜ'NÜN DÜZENLEDİĞİ TURNUVADA RİCCARDO BELOTTİ ŞAMPİYON OLDU



Tarsus Tenis kulübü'nün düzenlediği 7'nci Tarsus Cup tek erkekler final maçında İspanyol rakibi Ruben Ramirez Hidalgo'yu yenen İtalyan Riccardo Belotti şampiyon oldu.
2016 yılı  ITF Tarsus CUP 7'nci Uluslararası 10 bin dolar ödüllü erkekler tenis turnuvası bu yıl 27 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilirken, rakiplerini eleyerek finale yükselen İtalyan raket Riccardo Bellotti ile İspanyol Ruben Ramırez Hidalgo, şampiyonluk için karşı karşıya geldi.
20 ülkeden 62 tenisçinin katıldığı turnuvada çekişmeli geçen final maçında 6-2 ve 6-3'lük setlerle rakibine üstünlük sağlayan İtalyan raket Riccardo Bellotti, ödülün ve kupanın sahibi oldu.
BİRİNCİ
Final maçının ardından düzenlenen ödül töreninde şampiyon olan İtalyan raket Riccardo Bellotti, kupasını Tarsus Kaymakamı Bekir Atmaca'dan aldı.
İKİNCİ
İkinci olan İspanyol Ruben Ramırez Hidalgo ise ikincilik kupasını Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Vedat Yüksel ve Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Ferit Çetiner'in elinden aldı. Tarsus Tenis Kulübü Başkanı Ferit Çetiner, çekişmeli maçlara sahne olan güzel bir turnuva izlediklerini belirtirken, şunları söyledi:
"Bir hafta boyunca turnuvamıza 20 ülkeden gelerek katılan tenisçiler ile birlikte zaman geçirdik, tenisçilere Tarsus'u gezdirerek tanıtma fırsatını yakaladık. Bu sezon bölgemizde yaz turnuvası düzenleyen tek kulüp olduk, bu durum bizim için ayrı bir başarı ve gurur kaynağı oldu."

Güçlü rakibi karşısında üstünlük sağlayarak final maçını kazanarak kupaya ve ödüle uzanan İtalyan raket Riccardo Bellotti "Şampiyon olmanın sevinci ile birlikte benimle karşılaşan Ruben Ramırez Hidalgo'yu tebrik ediyorum, bizleri bu turnuvada bir araya getiren Tarsus Tenis Kulübü yöneticilerine teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. YKB

0 Yorumlar

Yorum Gönder