TARSUS ŞEHİR STADI TİY KULÜBÜNE KİRALANDI


Ak Parti Tarsus ilçe başkanı Mehmet Yıldız sporseverlere müjdeli bir haber vererek “Tarsus Şehir stadı 2016-2017 sezonu için Tarsus idmanyurdu kulübüne kiralandı” dedi.
Yıldız konu hakkında yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Cumhuriyetle yaşıt güzide kulübümüz Tarsus İdmanyurdu yönetiminin yaptığı ziyarette, taraftarların maçları Tarsus Şehir stadında  izlemek istediği bizlere iletildi. Biz de yeni yönetime yardımcı olmak adına Tarsus Şehir stadının güzide kulübümüz Tarsus İdmanyurduna kiralanması için destek verdik. Böylece şehrimizin takımı olan Tarsus İdmanyurdu Futbol kulübümüze şehir stadı 28.07.2016 tarihi itibariyle kiralandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü ile Tarsus idmanyurdu kulübü arasında protokol imzalanarak Tarsus idmanyurdunun 2016-2017 sezonu maçlarını Tarsus şehir stadında oynaması sağlanmıştır.

Tarsus Şehir stadının kiralanması konusunda Ak Parti Tarsus ilçe teşkilatının bilgilendirmesi ile Kalkınma Bakanımız ve Mersin milletvekilimiz sayın Lütfi Elvan ve milletvekillerimiz Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın ve Hacı Özkan’ın da destekleri olmuştur. Şehrimizin takımı Tarsus İdmanyurdu futbol kulübümüze verdikleri destek için sayın bakanımız Lütfi Elvan’a ve milletvekillerimize teşekkür ederiz. Ayrıca yeni sezonda Tarsus idmanyurdu futbol takımımıza ve yönetimine de başarılar diliyoruz”

0 Yorumlar

Yorum Gönder