MHP’NİN BAYRAM GÜNDEMİ ÜLKE MESELELERİ


Milliyetçi Hareket Partisi Tarsus’ta düzenlediği bayramlaşma programında partililer bir araya gelirken, programa birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu.
MHP ilçe başkanı Ertuğrul Bodur'un açış konuşmasıyla başlayan bayramlaşmada Tarsus belediye başkanı Şevket Can ilk konuşmayı yaptı. Can ‘Bu ülkenin sahibi ülkücülerdir. Bu ülkeyi bölmek isteyenler karşısında bizi bulur. Birliğimizi bozmak isteyenlere fırsat vermeyelim. Bizim rakibimiz yine kendimiziz’ dedi.
Öte yandan partinin önde gelen isimleri yaptıkları konuşmalarda ülkenin içinde bulunduğu duruma dikkat çekerek, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada son günlerde parti içinde yaşanan ayrışmalara dikkat çekerek, zedelenen ülküdaşlık hukukunun onarılması çağrısında bulundu.
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk de bayramlaşma konuşmasının büyük bölümünü ülke gündemine ayırdı. Suriyeli mültecilere vatandaşlık verilmek istenmesinin altında yatan nedenlere dikkat çeken Öztürk, “İnşallah bizleri son sözü söyleme mecburiyetinde bırakmazlar” diyerek iktidarı bu yanlıştan bir an evvel dönmeye davet etti.
Milletvekili Baki Şimşekte halkın bayramını kutladı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da son dönemde kendilerine yöneltilen eleştirilerle ilgili kendilerin oy veren kimsenin başının öne eğilmesine izin vermeyeceklerini belirterek “Bize güvenmeye devam edin” çağrısını yineledi. Başkan Kocamaz, “Biz Milliyetçi Hareket Partiliyiz diyoruz. Elbette birbirimizi eleştireceğiz ancak aramıza düşmanlık tohumları ekmek isteyenlere de fırsat vermeyeceğiz. Her zaman birbirimizin yüzüne bakacağız. Bu itibarla bu bayramın hem ülkemizde hem de partimizde birlik ve beraberliğe vesile olmasını diliyor, herkesin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” diye konuştu.

 Bayramlaşma programı partililerin birbirlerinin bayramını kutlaması ile sona erdi.



0 Yorumlar

Yorum Gönder