TİY TEKNİK DİREKTÖR ERGÜN AYTEKİN İLE SÖZLEŞME İMZALADI


Daha önce Adana Demirspor,İstanbul Küçükköy, Rize Pazarspor, Şanlıurfaspor, Kasımpaşa, Ankara Buğsaş ve son 2 sezonda da Erzin Belediyesporu çalıştıran  Ergün Aytekin'in yardımcılıklarını ise Orhan Közi, Emre Volkan Sayılgan ve kaleci anrentörü Oğuzhan Doğar yapacak.
TİY Kulüp Başkanı Önder Ege "Öncelikli olarak teknik direktörümüz Ergün Aytekin ile anlaştık. Kendisi 3. Ligi çok iyi tanıyan bir teknik adam. Bu anlaşma Tarsus İdmanyurdu camiasına hayırlı olsun" dedi.

Tarsus İdmanyurdu teknik direktörlüğü görevine getirilen Ergün Aytekin "TİY Başkanımıza ve yönetimimize bizleri buraya uygun görüp tercih ettikleri teşekkürlerimi sunuyorum. Tarsus İdmanyurdu köklü bir camia, bizde bu camiayı çok uzak değildik. Bu camiada çalışmak bizim için çok onur verici. Hedefleri olan bir camiada olmaktan ben ve ekimim çok mutluyuz. Bizde hedefe yönelik başarılara adım adım hep birlikte gideceğimizi umut ederek bu anlaşmamızın camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Ben hedefi olan bir antrenörüm, burada da bu hedeflerim doğrultusunda kuracağımız takım ile birlikte taraftarımıza oyun seyri olarak, görsel olarak iyi bir takım izletmenin çabasında olacağız, ' dedi

0 Yorumlar

Yorum Gönder