KÖKLÜ LİSAN FEN TEMEL LİSESİ MEZUNİYET TÖRENİ YAPILDI


Tarsus’un en eski eğitim kurumlarından olan ve geçtiğimiz yıl Köklü Lisan Fen Temel Lisesi olarak yeniden yapılanan Köklü Özel Lisesinin mezuniyet töreni yapıldı.
Tarsus Kültür Merkezinde düzenlenen mezuniyet törenine okul müdürü Ömer Topuz, öğretmenler, veliler ve öğrenciler ile davetliler katıldı.
Törende açış konuşmasını yapan Özel Köklü Temel Lisesi müdürü Ömer Topuz, bu yıl 71 mezun verdiklerini belirterek şunları söyledi.
“Eğitim ve öğretim hayatınızda sizlere geleceğinize yön verecek bilgileri kazandırıp, bugün mezun ediyoruz. Hayatınıza yön verecek bir sınava gireceğiniz bu zorlu yolda ve yılda hepiniz Köklü Lisan Fen Temel Lisesini tercih ederek bizlerle bir yola girdiniz. Hep beraber çıktığımız bu yolda kimi zaman yürüdük. Kimi zaman koştuk, bitişe geldiğimiz bugünde vedalaşma zamanı. Sizin için yeni başlayan hayatlar ve okullar var artık. Bu yollarıda en güzel şekilde alıp başarılı olacağınız işler yapıp mutlulukla dolu hayatlara kavuşmanızı dilerim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum”
Daha sonra öğrencilerden oluşan koro  türkü ve şarkılar söylerken, yine okul öğrencilerinin müzik gösterisi de alkışlandı. Okulun birinci, ikinci ve üçüncülük alan öğrencileri Senem Tuluk, Kübra Özdemir ve Pelin Tekerlek de birer konuşma yaparak mezun oldukları için sevinçli, ancak okullarından, öğretmen ve öğrenci arkadaşlarından ayrılacakları için üzgün olduklarını söylediler. Ardından okul müdürü Ömer Topuz ve diğer öğretmenler, mezun olan öğrencilere mezuniyet belgelerini verdiler.
Son bölümde ise 10. Yıl marşı eşliğinde öğrenciler öğretmen ve velileri selamlayarak hep birlikte kep attılar.


0 Yorumlar

Yorum Gönder