DANIŞMA KURULU TOPLANIYOR


Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Teşlilatı  18 Nisan 2016 Pazartesi günü İlçe Danışma Kurulunu  topluyor.
İlçe örgütünden yapılan açıklamada kurulun 18 Nisan Pazartesi günü 13.00-17.00 saatleri arasında Emekliler Cemiyeti Salonunda gerçekleştirileceği bildirildi.  Konuyla ilgili olarak Tarsus CHP’den yapılan açıklama şöyle:
Kanla gözyaşıyla kazanılmış bir vatan; nice emek ve terle kurulmuş bir Cumhuriyet; iktidarı çalmış, bir daha da gitmemek üzere kendini programlamış  gerici,emparyalizmin uşağı bir siyasal anlayış tarafından,ülke parsel parsel pazarlanmakta,lime lime edilmiş Cumhuriyet değerleri yok sayılmaktadır.
  Yoksul ve kahraman bir halk, türlü hile maniplasyonlarla kandırılıp,dönüşü olmayan karanlık bir tünele sürüklenmektedir.
   İktidarın,ayakta kalmak için,dışarda emperyalizmin şantaj ve sopasına,içerde kan döküp maniplasyon yapmak dışında,sarılacağı bir dal kalmadığını biliyoruz.
   İktidarın terör örgütlerini de kullanarak ülkemizi adım adım iç savaşa sürüklediğini;diktatörlük hevesiyle faşizmi  hedeflediğini  görüyor,ülke ve toplumun maceradan maceraya sürüklenmesini asla kabul etmiyeceğimizi,Kuvay-ı Milliye ruhuyla tüm ülkeye seslenmek istiyoruz.
  Sen’siz bir kişi eksiğiz.
  Sesimize ses, gücümüze güç  katmanızı bekliyoruz.
  Sürdürdüğümüz demokrasi, özğürlük,barış,onur ve emek mücadelesine katkı sunacağınıza inanıyoruz.İlçe Danışma Kurulumuz da sizide aramızda görmek istiyor saygıı ile selamlıyoruz.


0 Yorumlar

Yorum Gönder