AK PARTİ TARSUS İLÇE BAŞKANI MEHMET YILDIZ’DAN TERÖRE KINAMA


Ak Parti Tarsus ilçe başkanı Mehmet Yıldız, dün Ankara’da meydana gelen terör saldırısını kınadı ve “Terörün her türlüsüne karşıyız. Bu bir insanlık suçudur” dedi. Yıldız açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“Bugüne kadar süren terör olayları, Türkiye'nin demokrasisini, uluslararası itibarını ve kamu düzenini hedef aldığı açıktır. Bu saldırılar karşısında millet olarak tek yürek, birlik halinde durmak zorundayız. Bu saldırılara gereken cevabı, millet olarak birlik ve beraberlik içinde durarak veriyoruz. Vermeye devam edeceğiz. Türkiye bu terör olaylarını, iç ve dış tehditleri, sıkıntıları aşacak özgüvene . Bu topraklarda bin yıldır  hiçbir ayrım yapmadan birlikte yaşıyoruz. Bin yıldır kardeşlik hukuku içinde, bu topraklarda millet oluşturduk. Hiç kimsenin, aramızdaki kardeşlik hukukuna müdahale etmesine izin vermeyeceğiz"
Yıldız, Ankara’daki olaylarda ve diğer terör olaylarında  ve vatan savunmasında hayatlarını kaybeden masum insanlara da Allah’tan rahmet dilerken  “Tüm milletimizin  bir kez daha başı sağ olsun” dedi.



0 Yorumlar

Yorum Gönder