TENİSİN VE KARATENİN YILDIZI ÇUKUROVA’DAN YÜKSELİYOR




Spor alanındaki başarılarına yenilerini ekleyen Tarsus SEV Ortaokulu’nun üç öğrencisi, şampiyonluk kupalarını kaldırarak, hem okullarının hem de Çukurova’nın gururu oldular. Tarsus SEV Ortaokulu, üç öğrencisinden art arda gelen şampiyonluk haberleriyle gururlandı. Karate müsabakalarında fırtına gibi esen Tarsus SEV Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Mehmet Emir Terzier, Mersin Karate Şampiyonası’nda yıldızlarda il birincisi olarak, Türk karatesinin yükselen yıldızı ve umudu olduğunu kanıtladı.
 KORTLARIN GENÇ RAKETLERİ
 Kortlarda da madalyaları Tarsus SEV öğrencileri topladı. Geçtiğimiz yıl Milli Takıma seçilerek göğsümüzü kabartan 8. Sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Emir Şendoğan, bu yıl da Türkiye Tenis Federasyonu tarafından Adana Atlı Spor Kulübü’nde organize edilen ‘16 Yaş Kış Kupası’nda, şampiyonluk madalyasını kimseye kaptırmadı. Yine 8. Sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Halil Aydoğdu da Adana Tenis Dağcılık Su Sporları Kulübü’nde organize edilen ‘14 Yaş Kış Kupası’nda şampiyon olmayı başardı.
  “ÖĞRENCİLERİMİZİ HAYATA HAZIRLIYORUZ”
 Şampiyonluk madalyalarıyla gelen öğrencileriyle gurur duyduklarını belirten Tarsus SEV Ortaokulu Müdürü Ayfer Aydın, sadece ders notlarına ve akademik başarıya odaklı bir eğitim anlayışında olmadıklarını vurguladı:
“Biz çocuklarımızı; özgüvenli, duyarlı ve sosyal birer dünya vatandaşı olarak hayata hazırlamayı hedefliyoruz. Çocuklarımızın sanatla, sporla, sosyal sorumluluk projeleriyle ilgilenmelerini destekliyoruz. Spor alanında şampiyonluk kazanan üç öğrencimiz Mehmet Emir Terzier, Emir Şendoğan ve Halil Aydoğdu’nun başarıları, bu eğitim felsefemizin bir ürünüdür. Onlar sadece okulumuzun değil, tüm Çukurova’nın gururu olmuşlardır. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum ve spor alanındaki bu yolculuklarında her zaman yanlarında olduğumuzu vurgulamak istiyorum.”




0 Yorumlar

Yorum Gönder