GAZETECİLER EMEĞİNİN KARŞILIĞINI ALAMIYOR...


MESAİSİ 24 SAAT OLUP, ANCAK KAZANCI AVRUPA ÜLKELERİNE GÖRE BAKILDIĞINDA EN DÜŞÜK GELİRE SAHİP OLAN TÜRK MEDYASININ MUCİZE ADAMLARI, SEVGİLİ GAZETECİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN!..

Günümüzde taşıdığı değer ve önem gittikçe artan iletişimin en etkili kanallarından olan basın, halkın haber alma, kamuoyu oluşturma ve ifade özgürlüğünün güvencesidir.
 Ülkemizin içinde bulunduğu temel sorunlarının çözümünde, basının milleti doğru bilgilendirmesi ve demokrasinin geliştirilmesine dönük katkılar sağlaması, son derece önemlidir.. Bunun yanı sıra, günümüzde birçok basın mensubu arkadaşımız çok zor koşullar altında görev yapmakta ve mesleğinin doğası gereği büyük tehlikelerle karşı karşıya kalmakta ve hatta mesleği uğruna hayatını kaybetmektedir. 

Günümüzde halen dünyanın değişik kriz bölgelerinde ve Ülkemizde ve hatta bölgemizde çatışma ortamlarında görev yapan birçok gazetecinin zaman zaman ağır bedeller ödemekle karşı karşıya kalması son derece üzücüdür.
Bu kadar zor şartlarda mesleğini ifa edebilmeye çalışan tüm meslektaşlarımın 10 Ocak Basın Çalışanları Gününü kutluyor, Bu önemli gün vesilesiyle bütün basın çalışanlarına huzurlu, mutlu ve başarılı bir meslek hayatı diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum.


0 Yorumlar

Yorum Gönder