TASİAD, SEÇİL PLASTİK'İN BAŞARISINI KUTLADI

Tarsus Sanayici ve İşadamları Derneği (TASİAD) Başkanı Yakup Ateş ve Yönetim Kurulu, 2015 Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülü alan Seçil Plastik’in sahibi İşadamı Orhan Koç’u kutladı.

TASİAD Başkanı Yakup Ateş, Kaizen Ödülü’nün bu yıl “18.KaliteÇemberleri Paylaşım Konferansı” çerçevesinde yapılacak ödül töreninde sahibini bulduğunu ve Tarsus’un ulusal ve uluslar arası platformdaki gururu olan Seçil Plastik A.Ş.’nin böyle anlamlı bir ödüle layık görülmesinin Tarsuslu işadamları olarak kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Seçil Plastik’in kurucusu Orhan Koç’un aynı zamanda TASİAD kurucularından ve halen Yönetim Kurulu üyesi olduğunu ifade eden TASİAD Başkanı Yakup Ateş, “Ödülün amacı; Türkiye çapındaki kurum ve kuruluşlarda, problem çözme tekniklerinin kullanıldığı kuruma değer katan ekip çalışmalarının örnek teşkil etmesini sağlamak ve çalışanların kalite gelişimine katkılarını ödüllendirmektir. Ödül, kuruluşların kendi kalite uygulamalarını diğer kurumlarla kıyaslama olanağını sağlar. Kuruluşların sektörlerindeki rekabet üstünlüklerini güçlendirme fırsatını sunar. Kurumun kalite yönetimine bağlılığının onaylanması demektir. Kalite uygulamalarını teşvik ederek, yaygınlaştırılmasına yardımcı olur. Çalışanların iş tatmininin artmasını sağlayarak üretkenliği yükseltir. Elde edilmiş başarıların takdiri anlamını taşır. Kuruluşun toplum içindeki saygınlığının artmasını sağlar.Biz TASİAD olarak böyle anlamlı bir ödüle layık görülen Seçil Plastik A.Ş.’yi sahiplerinin nezdinde tüm çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” diye konuştu.

Seçil Plastik fabrikasının kurucusu olan İş adamı Orhan Koç ise, TASİAD yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının bu anlamlı ödül nedeniyle kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.
Seçil Plastik olarak her zaman kaliteyi ve başarıyı hedeflediklerini ifade eden Orhan Koç, “Bu haklı gurur tüm çalışanlarımızla birlikte hepimizindir. Bu yıl, dört ekibimizle finallare kaldığımız 2015 Kalite Çemberi ve Kaizen Ödülü’ nü, Seçil Kauçuk “0 Arıza Kaizen” Ekibimiz kazandı. Firmamıza bu gururu yaşattıkları için, tüm ekiplerimize ve çalışanlarımıza teşekkür ederiz.” Şeklinde düşüncelerini ifade etti.

Seçil Plastik’i kutlamaya gidenler arasında Belediye Başkan yardımcısı Elif Seda Sağlam da yer aldı.



0 Yorumlar

Yorum Gönder