TARSUS BELEDİYESİ KENT OTELİ PAZARTESİ GÜNÜ AÇILIYOR

Tarsus Belediyesi tarafından restorasyonu yaptırılarak, Kent Oteline dönüştürülen eski belediye binasının açılışı 19 Ekim 2015 Pazartesi günü saat 16.00’da Antik Roma yolu önünde yapılacak.
Şehit Mustafa Mahallesi’nde bulunan eski belediye binasını otel olarak restore ettiklerini belirten Belediye Başkanı Şevket Can, ilçenin konaklama problemine katkı sağlayacaklarını söyledi.
İlçedeki konaklama sıkıntısını çözme adına çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Can, eski belediye binasının Kent Oteli olarak hizmet vermesiyle konaklama ihtiyacını bir nebze de gidereceklerini belirtti.
Başkan Can, “Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz ile yaptığımız görüşmede 19 Ekim 2015 Pazartesi günü Büyükşehir Belediyemizin Tarsus’a yapmış olduğu ve yapacağı hizmetlerle ilgili toplu bir açılış gerçekleştireceğiz. Bu açılışlar kapsamında Kent Otel’inin açılışını da yapacağız.
Kent oteli toplam 5 bin 909 m2 kullanılabilir kat alanına sahiptir.
Otel 11 suit oda, 17 tek, 32 adet çift kişilik olmak üzere toplam 60 oda, 92 yatak kapasitelidir. Otelde 1 adet 256 m2 kahvaltı Salonu, 1 adet 164 m2 kokteyl -toplantı salonu, 1 adet 553 m2 lokanta, Balo salonu, 151 m2 kahvaltı salonu ve Bodrum katta  870 m2 kapalı otopark  olarak yapımı tamamlanmıştır.
Restorasyonu biten Kent Oteli’nin en kısa zamanda ihaleye çıkacağız” dedi.
Başkan Can, göreve geldikleri günden bugüne kadar 7’nci projelerini Tarsusluların hizmetine sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Can, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın da katılacağı ve Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Pazartesi günü saat 16.00’da Antik Roma Yolu önünde yapacağı toplu açılış törenine tüm Tarsusluların davetli olduğunu vurguladı.

0 Yorumlar

Yorum Gönder