PAYLAŞIM KUTUSU’NDAN BUGÜNE KADAR 114 AİLE FAYDALANDI


Tarsus Belediyesi tarafından Yarenlik alanına konulan Paylaşım Kutusu’na vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Bir ay önce kurulan Paylaşım Kutusu’na bırakılan eşyalardan 144 aile faydalandı.
Projenin Tarsuslular tarafından ilgi görmesinden dolayı memnun olduğunu belirten Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, bu tür projelerin dayanışmayı ve kaynaşmayı pekiştirdiğini ifade etti.
Başkan Can, “Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğini arttırmak, ihtiyaç sahipleri ile hayırsever vatandaşlarımız arasında köprü kurmak amacı ile yaptığımız bu proje kapsamında;  26 Eylül -27 Ekim 2015 tarihleri arasında kitap, oyuncak ve kıyafetlerden oluşan toplam 565 parça eşya hayırseverler tarafından bağışlanmış olup, bu eşyalar 114 aileye ulaştırılmıştır. Ekiplerimiz tarafından bu hayır ürünleri köy ve mahalle muhtarlarımız ile istişare halinde ihtiyaç sahiplerinin evlerine kadar ulaştırılmaktadır. Çocukların vatandaşlarımız tarafından verilen oyuncaklarla yaşadığı heyecan, ihtiyaç sahibi ailelerin kıyafet ve kitapları aldığındaki mutluluk Tarsus ortak paydasında çok güzel işlere imza atılabileceğini bizlere hissettirdi. Hayırsever vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Can, vatandaşlardan gelen yoğun talep nedeni ile şehrin değişik bölgelerinde Paylaşım Kutularının sayılarını arttıracaklarını söyledi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder