TEMDA-DER BAŞKANI UMAY KOLAY’A ÖDÜL


 TEMDA-DER BAŞKANI UMAY KOLAY’A ÖDÜL

Kısa adı TEMDA-DER olan Tarsus Emlak Müşavirleri Dayanışma Derneği  “Sivil Toplum Kuruluşu” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Ödülü alan başkan Umay Kolay ‘’Saygın Medya tarafından düzenlenen 4. Çukurova Kadın Ödülleri töreninde, TEMDA-DER adına “Sivil Toplum Kuruluşu” kategorisinde ödüle layık görülmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.’’ Dedi.

Umay Kolay sözlerine devamla ‘’KKTC önceki dönem Cumhurbaşkanımız Sayın Ersin Tatar, Gülnar Belediye Başkanımız Sayın Fatih Önge, kıymetli protokol üyeleri ve iş/sanat dünyasından değerli konukların katılımlarıyla gerçekleşen bu özel gecede, emeğimizin takdir edilmesi bizler için büyük bir gurur ve çalışma azmimizi artıran kıymetli bir adım oldu.

Sektörümüzün geleceğini şekillendirmek, bölgemize değer katmak ve kadınların sivil toplumdaki öncü rolünü daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.

Bu anlamlı ödülde emeği geçen Sayın Saygın Kurt beyefendiye, Saygın Medya ailesine, organizasyon komitesine, ekip arkadaşlarıma ve dostlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım.’’ Dedi.

Törende Tarsuslu İş Kadını ve Yazar Tuğba Doğan da Ödül aldı. Tuğba Doğan , ayrıca 2. Kitabı  ‘Hayatı taşımaktan yaşamaya’’ adlı eserini tanıtıp İmzaladı.

Bizde Tarsus Emlak Müşavirleri Dayanışma Derneğini ve başkanını  “Sivil Toplum Kuruluşu” kategorisinde ödüle layık görüldüğü için kutlarız.. 





 

0 Yorumlar

Yorum Gönder