Tarsus Gücü’nden TFF’ye Zam Tepkisi: “Amatör Kulüpler Yükün Altında Eziliyor!”

 


Mersin Süper Amatör Küme ekiplerinden Tarsus Gücü Spor Kulübü Başkanı Olcay Başer, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) yeni sezon öncesinde vize, filiz lisans, transfer, kulüp tescil ve saha içi giriş kartı gibi resmi işlem ücretlerine yaptığı artışlara sert tepki gösterdi.

 Bölge gençliğine ve amatör futbola sunduğu katkılarla bilinen Tarsus temsilcisinde Başkan Başer, yapılan bu mali yüklerin amatör futbolun geleceğini meçhule sürüklediğini belirtti.

Olcay Başer: "Amatörün Amacı Gelir Değil, Gençliğe Hizmettir"


Kulüp Başkanı Olcay Başer, amatör kulüplerin kısıtlı bütçeler, sponsor destekleri ve yöneticilerin kişisel fedakârlıklarıyla ayakta kaldığına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:


 Amatör kulüpler bu ülkenin harcıdır. Bizlerin tek gayesi gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, spora yönlendirmek ve Türk futboluna yeni yetenekler kazandırmaktır. Ancak TFF’nin kalem kalem uyguladığı bu fahiş zamlar, kulüplerin belini bükmekten başka bir işe yaramıyor."


0 Yorumlar

Yorum Gönder