ŞAMPİYONDAN TARSUS BELEDİYE BAŞKANINA ZİYARET


 Türkiye Sakatlar Derneği Tarsus Şubesi sporcusu İhsan Kuş başkan Ali Boltaç’ı ziyaret etti.Kuş, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ortopedik Engelliler Bocce Turnuvası’nda büyük bir başarı göstererek tüm rakiplerini geride bırakmış ve şampiyon olarak kupayı Tarsus’a kazandırmıştır.

TSD başkanı Ali Çelik ''Bu anlamlı başarının ardından şampiyon sporcumuz İhsan Kuş ile birlikte, Tarsus Belediye Başkanı Ali Boltaç’ı makamında ziyaret ettik. Sporcumuz, elde ettiği şampiyonluk kupası ve madalyasını Sayın Başkanımıza takdim etti.

Ziyaret sırasında belediye başkanımızın seçim öncesinde engelli bireylere verdiği önemli bir söz de yeniden gündeme geldi. Sayın Başkanımız, göreve geldiğinde bocce sahası yapma sözünü yerine getirdiğini belirterek, Çağlayan Mahallesi’nde Salı Pazarı alanında yapımı devam eden geniş kapsamlı kapalı semt pazarının yanında 3 adet bocce sahasının Yapıldığı ve kısa süre içerisinde hizmete açılacağını müjdeledi.

Engelli bireylerin sosyal ve sportif yaşamlarına katkı sunacak bu önemli yatırım dolayısıyla Sayın Belediye Başkanımız Ali Boltaç’a, yönetimimiz ve üyelerimiz adına teşekkür ediyor; spora ve engelli bireylere verdiği destekten dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.'' dedi.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder