El Sanatları Kursu ilgi görüyor


Türkiye Alzheimer Derneği Mersin Şubesi/Mersin Alzheimer Derneği Tarsus Gönüllüleri'nin 2014 yılından bu yana farklı eğitmenlerle farklı alanlarda Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi'nde düzenlediği 'El Sanatları Kursu' 'Eğitmen Fatma Beşen'in bilgisi, tecrübesi, eğitimi ve mahareti ile hafta içi her gün 9.00-12.00 saatleri arasında devam ediyor. Kursiyerlerin büyük bir ilgi gösterdiği 'El Sanatları Kursu'nda sanatın ve el becerilerinin Alzheimer hastalığına ve insan sağlığına olumlu etkisine dikkat çekiliyor.

El sanatları aktivitesi, Alzheimer hastaları için hem zihinsel hem de motor becerileri destekleyen keyifli bir uğraştır.
Sanat içerikli terapiler, insanların zihinsel, duygusal ve fiziksel durumlarını iyileştirerek yaşam kalitelerini artırır.
ADRES.Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Evi
Şehitler Tepesi Mahallesi
Şehit Fazlı Kalaycı Ortaokulu Yanı/Tarsus
Kaynak. Emine GÜLNAME

0 Yorumlar

Yorum Gönder