BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ’NİN TEMMUZ TOPLANTISI


 

MERSİN -HABER-Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2024 Yılı Temmuz Ayı Olağan Toplantısı’nın 1. Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Meclis 1. Başkan Vekili Ali Uyan başkanlığında gerçekleştirildi.Meclis Toplantısı’nda Birimlerden Gelen 6, Komisyonlara Havale Edilen 27 madde olmak üzere toplam 33 madde görüşüldü.

 

Bir Meclis üyesinden gelen özel gereksinimli bireylere yönelik verilen transfer hizmetlerinin tasarruf tedbirlerinin gerekçe gösterilerek verilmediği yönündeki eleştirisine yanıt veren Uyan, “Mersin Büyükşehir Belediyesi’nde biz böyle bir karar almadık. Tasarruf tedbirlerini ülkeyi yöneten hükümet aldı” dedi.

Meclis’te Tarsus  Ötüken Vadi Parkı içerisinde yer alan ve tahsisi Tarsus İlçe Müftülüğü’nde olan binanın tahsis iptali ile ilgili madde görüşüldü. 2017 yılında Meclis kararı ile 10 yıllığına bedelsiz bir şekilde kreş olarak kullanılması için verilen binanın; amacına uygun olarak kullanılmadığının tespit edildiği belirtilerek ilgili madde oy çokluğu ile kabul edildi.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 2024 Yılı Temmuz Ayı Olağan Toplantısı’nın 1. Birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Ali Uyan başkanlığında gerçekleştirildi.

 

Meclis Toplantısı’nda Birimlerden Gelen 6, Komisyonlara Havale Edilen 27 madde olmak üzere toplam 33 madde görüşüldü.

0 Yorumlar

Yorum Gönder