‘Tarsus Dağ Koşusu’ ile sporseverlerin gönlünü fethettiler


 Mersin’i bir spor kenti haline getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilk defa düzenlediği ‘Tarsus Dağ Koşusu’ ile sporseverlerin gönlünü fethetti. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı koordinesinde ‘Patikayı Keşfet, Zirveye Yerleş’ sloganıyla hayata geçirilen koşu, Tarsus’un İncirlikuyu mevkiinde bulunan baraj gölünün kenarında eşsiz bir manzarada yapıldı. Gençler ve yetişkinler olarak 2 kategoride gerçekleşen organizasyona Türkiye’nin farklı illerinden birçok sporcu katıldı.


Mersin’i bir spor kenti haline getiren Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilk defa düzenlediği ‘Tarsus Dağ Koşusu’ ile sporseverlerin gönlünü fethetti. Her yaştan yurttaşın yararlanması için havada, denizde ve karada yapılan birçok spora ev sahipliği yapmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, bir ilki gerçekleştirerek dağ koşusunu da hayata geçirdi. Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı koordinesinde ‘Patikayı Keşfet, Zirveye Yerleş’ sloganıyla gerçekleşen koşu, Tarsus’un İncirlikuyu mevkiinde bulunan baraj gölünün kenarında eşsiz bir manzarada yapıldı.


Gençler ve yetişkinler olarak 2 kategoride yapılan organizasyonda; yetişkin kadınlar kategorisinde Senem Eser birinci, Kader Şimşek ikinci, Şükran Ayaz üçüncü olurken, yetişkin erkekler kategorisinde Mervan Haykır birinci, Ümran Bulut ikinci, Hasan Turgut üçüncü oldu. Genç kızlar kategorisinde Zeynep Ertaş birinci, Nergis Deyan ikinci, Cansu Kayaalp üçüncü olurken, genç erkekler kategorisinde Hasan Aydın birinci, Ali Bıçakçı ikinci, Mesut Kalkan üçüncü oldu.

0 Yorumlar

Yorum Gönder