SPORBÜS’ DUR DURAK BİLMİYOR: SON ADRESİ DEĞİRMENÇAY


 Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin, Cumhuriyet’in 100. yılında ‘Yüzde 100 Cumhuriyet Yüzde 100 Spor’ sloganıyla başlattığı ‘Sporbüs’ projesinin son durağı Değirmençay Mahallesi oldu. Mahalleye kurulan parkurda çocuklar Büyükşehir antrenörleri eşliğinde yarışırken, eğlenceli zaman da geçirdi. Ekipler, öğrencilere spor tişörtleri de hediye etti.

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi’nin ‘Sporbüs’ projesi kapsamında, özellikle kırsal mahallelerdeki çocuklar spor etkinlikleriyle buluşmaya devam ediliyor. Sporbüs’ün bir durağı da Yenişehir ilçesine bağlı Değirmençay Mahallesi oldu. Mahalleye kurulan parkurda çocuklar Büyükşehir antrenörleri eşliğinde yarışırken, eğlenceli zaman da geçirdi. Ekipler, öğrencilere spor tişörtleri de hediye etti.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100. yılında ‘Yüzde 100 Cumhuriyet Yüzde 100 Spor’ sloganıyla başlattığı ‘Sporbüs’ projesiyle çocuklara spor branşları tanıtılırken, parkur yarışları da düzenleniyor. Çocuklar gün boyu hareket etmenin yanı sıra hem bireysel, hem de takım sporlarını deneyimliyor.

0 Yorumlar

Yorum Gönder