MESKİ, vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde tespit ediyor

 

MESKİ, vatandaşların ihtiyaçlarını ve taleplerini yerinde tespit ederek, Mersin’in kronikleşmiş sorunlarını istikrarlı bir şekilde çözmeye devam ediyor. 2019 yılı Ekim ayından bu yana gerçekleştirdiği 1300’ün üzerinde mahalle ziyaretinde vatandaşların istek ve taleplerini yerinde tespit eden MESKİ, sorunları derhal çözüme kavuşturacak çalışmaları hayata geçiriyor. Gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinde her yaştan insanın sorunlarını can kulağıyla dinleyen MESKİ, vatandaşların takdirini toplamayı başarıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü, 2019 yılı Ekim ayından itibaren ayak basılmadık mahalle bırakmadı. Vatandaşların taleplerini samimiyetle dinleyen MESKİ personeli, ulaştığı ve hizmet götürdüğü vatandaşların takdirini toplamayı da başarıyor.

 

MESKİ Genel Müdürlüğü, Mersin’deki tüm vatandaşların hayatına dokunan vizyon sahibi Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in öncülüğünde kaliteli yatırımlarına soluksuz devam ediyor. Vatandaşların sorunlarına kalıcı çözümler üreten MESKİ, aynı zamanda Mersin’de adım atılmadık mahalle, gezilmedik hane bırakmıyor. 2019 yılı Ekim ayından bu güne kadar 1300’ün üzerinde mahalle ziyareti gerçekleştiren MESKİ, vatandaşların taleplerini yerinde dinlemeye devam ediyor.


0 Yorumlar

Yorum Gönder