Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer Silifke'deydi


 Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerinin sonuncusunda Silifke ilçesinde yaşayan yurttaşlarla bir ayara gelerek, Kurban Bayramlarını kutladı.Gittiği her noktada yurttaşlar tarafından yoğun ilgi ve sevgi ile karşılanan Başkan Seçer, Silifke’de kendisine ve partisine verilen oyların ciddi oranda arttığını belirterek, “Bu oylar hizmet desteğidir. Desteğinizden dolayı teşekkür ederiz,  bu güvene layık olacağız” diyerek, hizmetlerini daha da artıracaklarının altını çizdi.

Çalışan insana sağcı-solcu, MHP’li, AK Partili ve CHP’li demeden herkesin severek, destek olduğuna değinen Seçer, “Biz bunu gördük. Siyaset şekli Türkiye’de bundan sonra ideolojinin dışında, daha çok hizmet ağırlıklı” dedi.


Kuraklık nedenli kısmi su kesintilerine karşı önlemler aldıkların kaydeden Seçer, Uzuncaburç’ta hayata geçirilecek çalışma ile Erdemli’den Silifke’ye bu sorunun tarih olacağını söyledi. MESKİ yatırımları için Avrupa kaynaklı hibe kredi bulduklarını kaydeden Seçer, “Su faturalarında mecburi olan Tefe-Tüfe artış uygulamaları dışında belli bir müddet fiyat artışı görmeyeceksiniz. Bunun sözünü de Başkan olarak size veriyorum” diye konuştu.


Yollardan küçükbaş hayvan desteğine, köprülerin yapımından çocuk oyun parkı yapımına, fide-fidan desteğinden sulama borusu desteğine kadar pek çok desteğin mahallelere artırılarak ulaştırıldığını söyleyen Seçer, “Siz yeter ki üretin. Mersin Büyükşehir tarıma destek veriyor, desteği de artırıyor. Bu desteklerden yararlanın” diye üreticilere seslendi.

0 Yorumlar

Yorum Gönder