TFD'DE MUHTEŞEM BİR GÖSTERİ DAHA


 Tarsus Fotoğraf Derneği'nde (Tfd) dünkü etkinlikte Eğitimci Talha Mustafa Ak Ve Öğrencileri Tarafından Gerçekleştirilen Büyük Ustalar- Tarsus Portreleri  Adlı Projenin 2. Bölümünde Ressam - Yazar Ve İşadamı Remzi Karabulut'u ağırladı..

Dünyanın En Büyük Topaç Koleksiyonuna Sahip Olan Sanatçı, İpsiz Topaç Çevirmede De En Uzun Süreyle Dünya  Birinciliğinin Kendisinde Olduğunu Bildirdi.

Sunuculuğunu Ve Moderatörlüğünü Öğretmen-Şair Serap Davarcı'nın Yaptığı Söyleşi İse Büyük Bir İlgiyle İzlendi. Davarcı'nın Sorularına Ustaca Yanıtlar Veren Karabulut, Öğrencilerden Gelen Soruları Da Yanıtladı.

Zamanımızın En Büyük Sorunun 'Tembellik' Olduğunu Söyleyen  Remzi Karabulut, Gelişimin Ve Mutlu Olmanın Yolunun Okumadan - Üretmeden Geçtiğini Kaydetti. Karabulut, Öğrencilere De Hayal Kurmaktan Vazgeçmemelerini Ancak Bu Hayallerine Ulaşmaları İçin De Çalışmalarının Şart Olduğunu İfade Etti.

Gösterim Ve Söyleşiyi Çok Sayıda Kişi İzlerken,  Mersin İl Milli Eğitim Şube Müdürü İlhan Sabit Memiş De Özel Olarak Tarsus'a Gelerek Projeyi İzledi. Memiş Eşiyle Birlikte İzlediği Gösteri Sonunda Talha Mustafa Ak'ı Başarılı Çalışmaları Nedeniyle Tebrik Etti.

Talha Mustafa Ak Ve Öğrencilerini Biz De Tebrik Ediyor, Başarılarının Devamını Diliyoruz.

Foto. Mehmet Rıfkı Alpkaya





0 Yorumlar

Yorum Gönder