TADER Genel Başkanı Semih Özsu Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı


TADER Genel Başkanı Semih Özsu Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı… 
Özsu mesajında;‘Toplum hayatında üstlendiği vazgeçilmez rol ile ailenin temeli olan annelerimizin yüzlerinin gülmesini, mutlu, huzurlu, sağlıklı bir hayat sürmelerini sağlamak biz çocuklara düşen en önemli görevdir. Annelerimizi ihmal etmeden, hak ettikleri sevgi ve saygıyı hayatlarının her anında karşılıksız bir şekilde göstermemiz ve annelerimizi hiç yalnız bırakmamamız gerekir.Varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez.

Çünkü;Sonsuz bir hoşgörünün, koşulsuz bir sevginin, özverinin, merhametin ve fedakarlığın timsalidir Anne. Sımsıcak, huzurlu dolu, şefkatli ve en güvenli kucaktır.
İşte bu özelliklerinden dolayı annelerimiz sevginin, ilginin ve saygının en yücesine layıktır.

Bu duygularla, ebediyete intikal etmiş olan annelerimizi rahmetle yad ediyor, başta evlatlarını vatan uğruna şehit vermiş annelerimiz olmak üzere, hayatımızın vazgeçilmez en önemli değeri olan baş tacımız annelerimizin ‘’Anneler Günü’’ nü kutluyor, sevdikleriyle beraber sağlıklı ve huzurlu uzun bir yaşam sürmelerini temenni ediyor, saygılarımı sunuyorum’’ dedi.

 

0 Yorumlar

Yorum Gönder